No jo, už je to třicet let. Tehdy jsem jí vázala věnec na pohřeb, bylo jí čerstvě 18.
Já si myslím že opravdu jde o tréning. Prostě kdo tu zbraň používá jen na střelnici, když jí má použít v podobné situaci, prostě mu to nedojde. Útočník je něco jinýho, ten si to rozmyslel a jde tam s tím že jí použije.
Ježíš, tak mladá holka, to je strašný. 😢 Tady v roce 2004 ubodal vrah na benzínce 50ti letou paní, odsoudili ho na 21 let. To vlastně letos asi vyjde z vězení.
Já mám několik známých i mezi policisty a zatímco kamarádka jezdí taky jen jednou za čas v rámci tréninku na střelnici, tak chlapi, kteří už od PČR odešli, mají firmu na zážitkové střílení a občas jedou i do zahraničí do nějaké akce (přesně ale nevím, o co jde). Ti si myslím, že by zbraň použít uměli.
Nevím, jak u jiných plemen, ale u goldenů je dospělost dána věkem 2 let. To už ale neroste, zmohutní a měl by mít za sebou pubertu. Měl by, někdy holt nemá. 😄
S tím učením mám stejný názor, jak acher, nikdy není pozdě. Měli jsme několik fen z útulku a kromě jedné, která měla stres z bouřky a rachejtlí, tak všechny se naučily základní povely a přivolání, takže mohly chodit na volno.
Já bych teda radši ten přechod hor bez hotelů, ty stejně nesnáším. V podstatě jsme se na tom s druhou polovičkou shodli, pod stanem jsme spali ještě s nemladším juniorem na dovolené v Beskydech. Tehdy nás málem chytila bouřka, ale stan jsme ráno včas stihli složit a jeli jsme dál. Krásná dovolená to byla.
Ono s použitím té zbraně to ve skutečnosti nebude až tak snadný. Mám několik známých co mají doma zbraně. Jak jdou roky, stalo se dvěma z nich, že se dostali do situace, kdy mohli legálně v sebeobraně zbraň použít. I když jí oba měli po ruce v reálu jí nevytáhli a prali se. Když jsme se pak tom bavili, shodli se že si prostě vůbec neuvědomili, že jí mají u sebe. Prostě asi člověk použije to, na co je zvyklý. Proto třeba může být pro vás Impact účinnější zbraň ta kudla než třeba pistole. On ten zbroják, když člověk se zbraní necvičí jako policie nebo vojáci ,je asi v sebeobraně dost k ničemu.
To se musí chodit pravidelně na střelnici, aby byl člověk pořád v kondici. Mám taky známé, kteří zbrojak mají, ale zbraň nenosí a říkají, že je to jak být jednou nohou v kriminále. Jak ji člověk použije v afektu, je to špatně.
Přemýšlím, když by se přišlo na to, že ve skutečnosti jsem Álojs Nebožtík, věk 64 let, (místo narození neodpovídá a ta částka taky nesouhlasí 🤣🤣) kam až by se to dalo táhnout, myslíte že třeba do Štrasburku? 🤣
Ale fakt už končím, i když jste mě pobavila, a jdu dělat radši něco smysluplného.♥️✌️
Nechápete to. Tak znovu, psát si můžete, pod jakým jménem chcete, ale nemůžete si psát, co chcete a myslet si, že se nepřijde na to, že jste to psala vy. Už pochopila?
No, jsem ráda, že z toho máte bžundu, mně na služebně PČR moc dobře nebylo, abych pravdu řekla.
Já na Vás reagovala pouze odstavcem, že na anonymním fóru si může psát kdo chce co chce, a vydávat se za koho chce. Můžu se podepsat klidně jako Krakonoš.
Co děláte ve volném čase vy, je mi srdečně jedno. Já jen psala obecné doporučení pro lidi, kteří mají tak strašně nudné a nenaplněné vlastní životy, že z nadbytku volného času řeší tak nepodstatné hlouposti, ze kterých zůstavá rozum stát, a přikládají jim takovou důležitost, že si nad tím někteří ťukají na čelo. Asi takhle.
Krásný sluníčkový den všem, kdo se berou příliš vážně. ♥️✌️
Vydávat se samozřejmě může, za koho chce, ale pak si musí nést případné následky. Znovu opakuju, je to osobní zkušenost.
Jinak mně je vše kolem zmíněné Stelly v nadpisu srdečně jedno, když už jsme v tomto vlákně, to musíte směrovat jinam. Já mám podobný názor jako kometa. 😉
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 02.01.2025, 19:09:57
Milá Ludmilo, co Vy si děláte ve svém volném čase, je mně úplně jedno. A po tom, co dělám já, Vám taky naprosto nic není. Já píšu jen o tom, s čím mám sama zkušenost. A očekávala bych od Vás slušnost, já se tady chovám taky slušně.
na Ještěd je totiž oficiální pochod prvního ledna ráno. Už padesát let tam chodí pěšky “půlka” Liberce. Hezká tradice - ale se psem bych to opravdu nešla, na ledu, v davu…
To právě na Praděd a na Lysou taky. Možná na všechny vrcholy našich hor. 🙂
U nás taky něco málo nachumelilo, ale já jsem chytla nějaký moribundus a ležím v posteli. Podle předpovědi má přes víkend ještě připadnout. Tak uvidíme, jak to bude vypadat na silnicích, jestli vůbec pojedeme na tu novoroční procházku s pejskaři z cvičáku, která byla odložena.
A taky si tak říkám, že některým lidem tak jako obecně dělává radost, když vznikají právě hádky, protože jim třeba bylo z jejich pohledu ublíženo, tak se tak nějak potřebují pomstít nějako…. kdo ví.
👍 Možná si už taky někdo všiml, že sem jednou za čas, tak možná jednou za půl roku přijde někdo, kdo sem chodí buď anonymně, nebo se občas podepíše, ale není registrován, nikdy ničím nepřispěl, seřve tady všechny na jednu hromadu s pocitem, jak to všem nandal, protože on jen ten, kdo přece stojí na té jediné správné straně.
Jak jsem uvedla už dřív, mně je jedno, kolik je let komukoliv přispívajícímu, pokud diskutuje slušně a nepodvádí . Což se zde o mnohých říct nedá. Souhlasím se Zbyňkem. Tohleto vlákno se nemělo zakládat a mělo by se zrušit.
Jsme na anonymním fóru. Každý může dobrovolně zveřejnit, co uzná za vhodné a ostatní musí počítat a tím, že každý může jakkoli kecat.
Já můžu napsat, že jsem Brad Pitt a je mi 9 let. A neuděláte s tím nikdo nic. Pokud vám to vadí, a nemůžete z toho spát, a musíte to tejden řešit, a obden žrát Neurol, běžte na nějaké registrované fórum, kde se při přihlášení odevzdává a kontroluje občanka. 🤣
Anebo běžte třeba složit fůru uhlí. 😉♥️
Nemáte pravdu, nikdo si nemůže zveřejnit, co chce. Zkuste si o tom něco zjistit. A pokud byste četla všechno, co jsem zde napsala já, tak byste věděla, že já to rozhodně tejden neřeším, návykový Neurol kvůli tomu rozhodně neberu a fakt spím dobře. 😉
Ale to já nerozporuju, až jí chytnou že se ve třinácti fotí na Only Fans, jen ať dostane od mamky přes držku takovou, že chytne druhou stranou futra, to schvaluju.
Ale že někdo půjde vítězoslavně říct její mamce, že dcerka chodí na diskusní fórum Chov Zvířat?
Tvl. 🤣🤣🤣
Ale vy jste to nepochopila. Jde o tu ukradenou identitu, jestli tady skutečně píše děcko, jak zmiňuje Zrzavci. A to podle mě v pořádku není, i z trestního hlediska. Aspoň tedy kdyby šlo o moje dítě, tak by mně to teda hodně vadilo.