Kdo říká, že se psem nemožeme mluvit? U Tali mi dokonce!! fungovalo, když jsem jí na procházce zpívala! Zahlušim, každýmu, kdo se mi bude smát! No, jo, to jí zajímalo, tak jsem jí zpívala, že Talinkááá, malinkáá, to je naše nadělení, Talinkááá malínká, to je hovado!ů 😀
A proč bych se psem nemohla mluvit? Já s nimi mluvím ráda a oni to mají taky rádi. Ať si to každej nastaví tak, jak mu to vyhovuje, nebudu se řídit podle nějakýho chlapa, kterej si myslí, že dělá všechno nejlíp, tyhle týpky nesnáším.
Nemyslím si, že by to nevěděl. Pokud to nejsou první štěňata, jak píše, tak to přece za ty roky musí vědět. Ale zase kdovíkdo se ptá. Může to být třeba dítě jakochovatelů, to bohužel nevíme.
Já se velice pobavila, když mně syn říkal, že nejdelší dobu se řešil zákaz kouření a to prosím od nekuřáků. ☝️ Jak oni by nechtěli ty kuřáky omezovat a bla bla bla, přitom ti kuřáci vůbec nic nenamítali.
Vím od syna, že schůze SVBJ trvají i 5 hodin a řeší se tam úplné blbosti. Někteří lidi asi sedí doma, nepracují, tak to berou jako povyražení, jinak si to neumím vysvětlit. Ale zase pravda s nějakou kriminalitou nebo jednáním podobného typu tam naštěstí problémy nemají.
Informujte se u Vašeho klubu, tam vám podají relevantní informace týkající se bonitace. Popravdě se i divím, že jste to neudělala v první řadě a ptáte se tady. Základní info Vám také měl podat Váš chovatel.
Dneska jsme venčili na hradě Houska, velké plus je, že tam můžou psi. A samozřejmě syn se tam zamiloval do roztomilého velškorgiho, byl krásný, ani já jsem z něj nedokázala spustit oči. Okruh zvládl na jedničku. (pes) Nemít doma takovou smečku……. Ach jo, jsme zvláštní rodina líbí se nám většina psů…..
Mně se nelíbí jen naháči a bulici, jinak ostatní v pohodě, otázka je, jestli bych to chtěla mít doma. 😁
Já bych si to neoblikla, tento styl se mně nelíbí, nikdy jsem nemusela ani žádné batikované hadry. Ale když se to sportovcům líbí, tak ok, hlavně ať se jim na olympiádě daří, to je důležité. 😊
Tenuri - nevím zcela přesně, co je hejt, neb se na sockách nepohybuju, takže mám jen odhad toho slova - každopádně- zadavatelka přišla, zeptala se, bylo jí odpovídáno, dává fotky - lidé se vyjadřují k tomu se svým názorem, nikdo zde nepíše urážky nebo něco, jen lidé vyjadřují svůj názor pro který si sem zadavatelka přišla, vyjadřují se k tomu ošetření rány. To je hejt? Že mám jiný názor na nekrytou otevřenou ránu u psa, který chodí ven a není ve sterilním prostředí?
Hejt není jiný názor, ale podle mě do něj spadá urážení, což je tady u některých dost na hraně.
Nám se teď stala taková příhoda, žák 5 třídy psal návrhy zakyni 4 třídy, výrazy jako pojď šu…, Mr…, vylížu ti tvojí….., bylo to dost děsivé, ještě od paťáka, na škole se to dost řešilo,padaly návrhy podat TO, dát to na socialku. S jeho rodiči není řeč, Já si stále nejsem jistá, jak to brát v tomto věku
Myslím si, že normální to není. Ale není to ani na TO. Tlačila bych na rodiče a kdyby řešit fakt nechtěli, tak ta sociálka, psycholog. Jako nechci předjímat, možná v tom hrají roli třeba starší kamarádi, ale myslím si, že původ bude v rodině.
Chlubit se nemá,ale stejně se pochlubím, zatímco ostatní o víkendu horkem chcípali, Cácorka si vyhrála dvoudenní zkoušky s plným počtem bodů, a z vyhlášení máme prostě nádherný fotky
Už jsem gratulovala na FB. Hele, když jsem věděla, že jsi tam ty a bylo v sobotu to vedro na chcipnuti, tak mně to bylo jasný, že jediný bloncky, který to dají, budou ty tvoje. 😊👍🎉
Na jedinej hřbitov, kam jsem se kdy jako dítě chtěla podívat, byl hřbitov v Bulharsku. To mě tehdy zajímalo. Jinak ne, protože jsem v podstatě na hřbitově vyrostla. Teď většinou navštěvuju hřbitovy jen jako historické památky a jen jednou za čas na Dušičky. Manžela jsem na hřbitov nedala, nechtěl tam.
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 02.07.2024, 14:13:44
Tak to je ale hrozný vydírání todleto a taky bych řekla, ať si ho teda raději utratí. Někteří lidi jsou dnes děsní sobci, nejdřív podpoří množku a pak, až se psa nabaží nebo jim začne překážet, tak útulku starej se. Jinak na FB fakt občas koukám, jak někdo neumí číst nebo je úplně blbej. U příspěvků bývá jasně napsaný, kam lidi mají volat nebo nevolat a jestli je příspěvek případně sdílený a stejně pod něj napíšou: “odkut stě” nebo “mám zájem”.
Vyplňovat takový dotazník bych se vykašlala. Tyto informace nepožaduju ani já na svoje štěňata. A fotky už vůbec. Ony stejně tyto informace nezaručí, že se pes bude mít dobře. Mnozí chovatelé by mohli vyprávět. Například vysoké příjmy, krásný dům v osobním vlastnictví, luxusní pelíšek, pro štěně si přijedou v BMW nebo v Mercedesu a pes pak stejně bude bez zájmu hnít na zahradě a sám. Pro mě jsou důležitá úplně jiná kritéria.