Aktuálně: 2 339 inzerátů269 868 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 21.01.2024, 15:23:17 xxx.xxx.162.253
Irma19:

Co myslíte, komu patří stopa? 🤔

Pro srovnání velikosti manželova noha, bota vel.44

Obrázek

Hm, medvěd by měl asi větší….

Sarah01
Sarah01 21.01.2024, 13:42:56 xxx.xxx.162.253
megi-the-pes:

Né, tady není problém s plynem. 
Už máte vyúčtování za minulý rok?
Už ho mají sklárny, pekárny, hutě? No ty ho zas tak nutně, na rozdíl od nás, vidět nemusí, že jo, když nemaj na zálohy…
Vypadá to, že žiju v jiné republice. Zajímavé.

V některých věcech s Orbánem souhlasím. To aj s Bobšem. Migrace na příděl, sorry, to ne, odchod z EU, vůbec nechápu, na co mi je. Ale centralizace moci je špatně. Vidím to přesně u nás - vše je v jedněch rukách. A když ty tlamy líbaj EU a USA, tak ámen s tím národem.

Já vyúčtování mám už 2 týdny, ale peníze na účet jaksi ještě nedoputovaly, asi se jim nějak nechce.

Sarah01
Sarah01 21.01.2024, 13:39:45 xxx.xxx.162.253
Anonymní:

Dávám z důvodu lesklé krásné srsti a to se píše i na obalu že to k tomu slouží právě. Tak jestli kvalitní granule toto dokáží zastoupit.

Jako že váš pes má po tom lesklou krásnou srst? Hm. Co máte za plemeno?

Sarah01
Sarah01 21.01.2024, 10:01:50 xxx.xxx.162.253
Ph:

zdroj omega kyselin, vit D a zdroj energie. Pro psa je vhodnejsi zivocisny zdroj tuku nez rostlinny. Zkratka - doplnek stravy, no… 

Mně se nějak neosvědčil. Lidi to kupují většinou na srst, co jsem tak slyšela, já jsem žádný výsledky nepozorovala. Většinou jsem teda oleje kupovala na ty hovňousy, ale co dávám maso, tak to pozbylo smysl. Většinou dodávám vitamíny v sypké formě, občas teda, ne pořád. Říkám si, že je toho snad dost v tom mase.

Sarah01
Sarah01 21.01.2024, 09:56:35 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

Tak držím palce, aby vám ta andělská křídla narostla…😉

Děkuju, ale asi ne, sice ho neuškrtím, ale nejspíš zavřu na záchod, zmetka jednoho. Doufám, že dnes si ho majitelé vyzvednou. A to ještě nemluvím o tom, jak má starší fena mokrý záda, jak je od něj oslintaná.

Sarah01
Sarah01 21.01.2024, 09:55:05 xxx.xxx.162.253
balu:

Ani jahody v rumu nebo v kvalitní vodce nejsou marné…

Já jsem kozí mléko nikdy nepila. Jsem vůči němu předpojatá, protože maminka v dětství musela kozí mléko pít, čerstvě nadojené, a neměla ho ráda a nám to líčila tak barvitě, že nějak nemůžu. Ani kozí sýry. Ten blok tam mám.  

Zelené švestky jako olivy - to jsem nikdy neslyšela.

Kozí sýry jsem jeden čas brala od farmářky pravidelně. Pokud byl čerstvý, ani jsem nepoznala, že je kozí, byl opravdu dobrý. Někdy dobrý nebyl a to nevím, jestli to bylo tím, že nadojila málo mlíka a nebo jí to delší dobu stálo v lednici. A ono  stejně, jak to máte každý den, tak se Vám to přejí, jako snad všechno.

Sarah01
Sarah01 21.01.2024, 09:21:07 xxx.xxx.162.253

Mám psa na hlídání a už jsem vzteky bez sebe, všechno na dvorku ochcaný, pergola, nábytek, skleník, všechny rohy od baráku. 😈 Jestli ho dnes neuškrtím, tak budu anděl.

Sarah01
Sarah01 21.01.2024, 09:18:29 xxx.xxx.162.253

Nevím, co jsou kvalitní granule, ale lososový olej je naprosto zbytečný. Na co ho vlastně používáte? Aby se pes líp vys.al?

Sarah01
Sarah01 21.01.2024, 08:05:13 xxx.xxx.162.253

Já jsem ji nečetla, anotace mě neoslovila. Jinak čtu české autory moc ráda, Chalupovou, Lednickou, Katalpu, Mornštajnovou.

Sarah01
Sarah01 19.01.2024, 11:50:50 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

My máme tu Tali. 

Musím poctivě říct, že na Tazzy, Tališi slyší líp než na tu prostou Tali. 

A já se celou dobu co ji máme snažím ji dovést k tomu, že úplně nejlepší je, když uslyší Talinkooo. Je to z jedinýho důvodu - celých těch osm let se ji snažím změkčit, přeprat ten tvrdej začátek. 

Když má svoje dobrý období, bývá po Talinkoooo krásná reakce a mě to hřeje, ji takhle vidět,   když má to druhý období, můžu si Talinkuuu narvat do trenek a musí přijít nejdřív Tališi a když ta nemá úspěch, přichází Tazzy.

Tak já taky často volám Julikoooo 😄

Sarah01
Sarah01 19.01.2024, 10:56:10 xxx.xxx.11.197
Anonymní:

ahoj podle me zkusenosti kdyz sem rekla lehni tek si lehnul a nepletlo se mu to samozrejme si mylim ze by tam pohl byt naznak ruky.A ješte k tem samohlaskam doslechla sem se že pes by ve jmene mel mit sykavku jako např. ž,č,š,ř atd. lepe na to slysi nez např.Neli to splyva ve vete ale to je muj nazor.

Mám Julinku, nic takovýho tam není a na zavolání slyší velice dobře, rozhodně přiběhne vždy rychleji, než ti zbývající dva, kteří ve jméně to R mají.

Sarah01
Sarah01 19.01.2024, 06:23:44 xxx.xxx.11.197
Rezzzy:

Já to nechápu, jak to děláte, takový krásní čistí pejsci. Já mám poslední dobou pocit, že víc času trávím očistou a sušením psa než procházkách. U nás je stále dost vody, takže i bahna, jak opadl ty velký mrazy,pes je vodouch a bahňák. 

Ale to se musí pochlubit, potkali jsme srnky, hodně srnek a nic, ale zase máme tu vodu, no, tak je slepej hluchej. Pramen, potok, louže, je to jedno 

U nás naštěstí po včerejší ranní oblevě večer zase připadlo a přimrzlo. Jinak mám doma taky prasátka, však jste viděla tu fotku Julči. To bych ani neměla odvahu doma koupat, bych  si zacpala odpad. 😂

Sarah01
Sarah01 19.01.2024, 06:20:15 xxx.xxx.11.197
orionka:

Nechápu, opakovaně, nezletilou svěřenou osobu !!! Je jasná horní sazba !

Se mně včera normálně udělalo špatně. Ta holka trpěla víc jak dva roky a divím se, že je schopná o tom vůbec mluvit. Ten chlap je normální prase a teď mu má být na milost a nemilost vystavena její mladší sestra. Doufám, že se to prošetří a rozsudek se změní.

Sarah01
Sarah01 18.01.2024, 18:18:17 xxx.xxx.162.253

U nás pršela, ještě když jsem přijela z práce, teď už sněží a přituhlo, jsou -4.

Sarah01
Sarah01 18.01.2024, 15:01:36 xxx.xxx.11.197
sutrik:

Tentokrát fotky bez raptora. Na procházce jsem musela mobil vytáhnout a fotit. Mám ráda tohle mlhavé tajemno.

Obrázek Obrázek

To je jak v Mordoru. 👍

Sarah01
Sarah01 18.01.2024, 13:38:48 xxx.xxx.11.197

Mám psa i feny a můžu teda říct, že se psem se mně líp komunikuje a pes by za mě i snad dejchal, jak se mně vždycky snaží za všech okolností zavděčit. Venku, pokud se teda někde silně nezačuchá, to je potom slepej a hluchej, tak se vždycky ohlíží, jestli už jako jdu a jestli může jít dál, na rozcestí si vybere, kam by chtěl jít, ale sedne si a čeká, jestli to schválím. Rozumí čemukoliv, co řeknu, je úžasně rychle chápavej. A taky nahlas projevuje jakoukoliv emoci, jako kdyby mluvil, i když to nezní jako lidská řeč. Feny jsou oproti tomu hrozně tvrdohlavý potvory a zkoušejí to na mě, jestli jako musí. Mazlivci a žárlivci jsou všichni bez rozdílu. Ale vážně uvažuju, že si z posledního vrhu, až toho nebudu tolik stíhat, nechám psa. To jsou prostě pohodový procházky, v klidu a míru se můžu kochat a ne hlídat, kam to torpédo zase vletí. Což je nejmladší fena. Jo, je poslušná, na přivolání přiběhne vždycky, ale už vidím, jak periferním viděním zkoumá, co jí zase uteče, zatímco bude sedět a čekat, až vylovím ten pamlsek. A občas na mě kouká jak trotl, co že to po ní zase chci…jako přinést kachnu, už zase potřebuješ tu opeřenou příšeru a nechtěla by sis pro ni radši dojít sama. 😀

Sarah01
Sarah01 18.01.2024, 11:24:53 xxx.xxx.11.197
Ronja s motejlem:

TAK  já měla TAKové šikovné, plevelné slovíčko TAK. Začalo to  -  TAAK je šikovnej pejsek. Pak třeba TAK jdeme, TAK můžeš. 

Takže na TAK mi pes krásně vyrážel vpřed🙈. Měla jsem si dát na krk EO, odnaučila bych se to rychlejc. Gesta používám taky, mně i přišlo, že to může být fajn do budoucna, kdyby pes ohluchl, venku se nemusí nějak nahlas, když je třeba odložen.

Povelování zády děláme občas taky, mno to občas bývá “vtipný” - dobrá věc.

Jj, kdysi v dávných dobách mi první výcvikářka říkala, že TAK zásadně nepoužívat. 😄

Sarah01
Sarah01 18.01.2024, 09:34:31 xxx.xxx.11.197

Jo, to já nevím, já s nima nebydlím, každopádně je to hrůza a soud vlastně říká, že je to v pohodě. Hnus toto.

Sarah01
Sarah01 18.01.2024, 09:32:12 xxx.xxx.11.197

Taky hodně používám gesta, ale v loveckým výcviku to není na škodu, spíš naopak. Pes se tak naučí být víc v klidu a sledovat páníka. Aspoň mně to vyhovuje.