Espiro: Jsem byla rozhodnutá tu k tomu nic nepsat, ale jak vidno, má vůle za moc nestojí 
Já to vidím tak, že Fikovnice je prostě citlivý tvor s potřebou spousty "slovní omáčky" ke všemu. Proto to může působit dojmem, že pořád jen píše a přemítá a nic nedělá. Což není pravda, pokud jsem postřehla, vyšetření probíhala a probíhají. To, že to sáhodlouze rozebírá a zvažuje to i ono, popisuje ten či tamten problém, je prostě její styl vyjadřování. Ale určitě nebude z těch majitelů, co štkají na internátech a doma jim potichu chcípá zvíře.
Na druhou stranu to, co tu padlo od Bodlinky a Megi (?) mi nepřišlo vyloženě hrubé nebo snad hovadské, aby tu padaly výrazy, jako svině a hajzl. Bylo to přímé? Ano. Nepříjemné? Ano. Přínosné? Věřím, že určitě ano. Toť vše. Takže dramatizovat to (promiňte, Vahine) jako zradu a podobně, je podle mě trošku moc. Není každý sluníčkově milý, to je prostě fakt. A i ti víc přímí a drsnější mají častokrát mnoho užitečného ke sdělení. Vždycky se vedly diskuze, kde padaly i názory nepříjemné, takové, které se člověku nečtou nejlépe, ale o tom to přece je, ne? Tak trochu přibrzděme, na obou frontách.
Já jsem jen komentovala ten příspěvek HAHA HA. Kdo to psal, nevím.