Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 06.09.2023, 18:17:12
U nás plyšáci dopadají jako ten na poslední fotce. Takže teď žádné plyšáky nemáme a nebudeme pořizovat.
U nás, tedy u Kazi, je nejoblíbenější poněkud otrhaný a poloměkký fotbalový míč. Ten má jako dudlík i mnohdy na spaní. Usne zakousnutá do něj. Pak další poloměkký míč, gumový, pak ještě menší gumový pískací s reliéfními motivy tlapek. Výbornou hračkou je hadice jako od vysavače, ale tenčí (ani nevím, od čeho vlastně je), dlouhá asi dva metry se spojenými konci, ta slouží k přetahování i házení. Pak má ještě další gumové činky a kroužky a podobně. Krom toho pořád vytahuje naštípané dřevo a různé klacíky co najde po zahradě. A když nenajde, ukousne si, třeba ze skalníku. Vše také tahá mamce dovnitř, k její velké radosti.
Odpověď na příspěvek uživatele orionka z 06.09.2023, 16:35:55
Máme vlastní armádu. Ale v případě napadení jsme členy NATO, tudíž kdyby napadl nepřítel naši zemi, jako by napadl všechny země NATO. Budou nás bránit i armády členů NATO. Měly by.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 06.09.2023, 16:06:40
Orionka by si měla uvědomit, že i když nemá ráda uniformy, tak právě ty uniformy, a ano, i ty US armády, nám zajišťují to, že si uniformy ruské armády nebudou znova vykračovat po Václaváku.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 06.09.2023, 15:29:22
Nesouhlasím s vámi, že Západ Ukrajinu do něčeho uvrtal. Nebýt Putina a jeho touhy po znovuobnovení SSSR, nebo carského Ruska, jak kdo chce, tak by žádná válka nebyla.
Rusko napadlo Ukrajinu, ta se brání, do boje by měli narukovat všichni povolanci a obrana vlasti by pro ně měla být když ne čest, tak aspoň samozřejmost. S tím, že se mnozí vyhýbají narukování, schovávají se u nás, v Polsku a já nevím kde jinde, že se vyplácejí, s tím si musí poradit Ukrajina. Kdyby záleželo na mně, tak ty Ukrajince, kteří se tu schovávají před povolávacím rozkazem, vyhostím, ať jdou bojovat.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 06.09.2023, 14:57:51
Podvedli? Prostě boj o moc, vliv a území. Tak jak všechny války.
Nejste jediná, jehož předek v první světové bojoval. I můj pradědeček, na ruské frontě. Vrátil se až nějak později po válce s podlomeným zdravím, protože prchal ze zajetí. Ruského.