Je to krásné, ale není to z Rakouska, nýbrž z Maďarska…
Je to krásné, ale není to z Rakouska, nýbrž z Maďarska…
Jestli to nebude manosa…
S tou AI to není vtip…
Tohle zavést u nás… by byla prohra zdravého rozumu. Ve Francii se tak už stalo. A to píšu jako člověk, který kočky příliš nemusí. Taky mi vadí, když si kočky (cizí, my žádnou kočku nemáme) udělají z našich záhonů záchod. Dobře vědí, že naše fena na ně nemůže, protože obdělávanou část máme oplocenou, aby tam fena nelítala. Ale chápu, že kočky nelze naučit respektovat hranice pozemků, protože mají svá teritoria úplně jinak rozdělená a už vůbec si nemyslím, že by bylo dobré všechny kočky chovat jen v bytech, domech, bez možnosti volného pohybu venku. Mimo jiné hrají roli v redukci populace myší a kdyby tento predátor úplně vypadl, nebylo by to dobré.
Stejně jako janaa si myslím, že jí praskl nádor. Připadá mi podivné, že se vet spokojil jen s vyšetřením krve a moči. K takovému vetovi už bych nešla.
Voda v břišní dutině není nikdy bez příčiny. To vám dali jen léky na odvodnění, aniž by zjistili či zjišťovali příčinu?
Někteří, tedy některé, jste fakt snílci. Jako by státní správa neměla co jiného na práci. Ještě tu ani není propojení registrů do jednoho, tak, aby se dala dohledat data napříč registry.
Benefity od zdravotní pojišťovny nevyužívám, protože potřebuji každého půl roku schválit lék, který už budu brát doživotně, a tak si říkám, že můžu být ráda, že ho schvalují bez problémů.
Já teda ty slevy obchodů využívám. A mám kvůli tomu aplikace. Stejně bych nakoupila a když můžu ušetřit proč se tomu bránit. Nejsem otrok slev, ale když jdu dejme tomu do lidlu, mrknu, jaké kupony mi to nabízí a když se mi hodí, aktivuji je a zboží nakoupím.
Já někde píšu, že by mělo být očkování proti chřipce nebo jiným respiračním nemocem povinné?
Netykáme si.
Možná vděčíte právě očkování, že tu dnes jste…
Očkování proti chřipce a covidu je dobrovolné. Tak jestliže je petice proti těmto dvěma očkováním a obecně proti nepovinným, pak nechápu její smysl.
Ale podle toho, co jsem si v odkazu přečetla, si myslím, že je petice proti povinnému očkování.
Buggyra:No tak teď si teprve užiju! Už se těším na ty benefity za to očkování, to bude určitě minimálně v Praze dům! Šťastná já, že se nechávám očkovat, vás nechám za chvostem, budu vpředu, bohatá, oslavovaná a všude dveře dokořán, asi i poklopy od kanálů se mi budou samy otvírat…
Žádný strach, než se tady nějaké očkování zabenefituje, tak tady bude to NĚCO, co nám NN rozhodně ale vůbec nepřeje, ale už asi tři roky prorokuje. Takže v klidu, očkování pak bude náš nejmenší problém…
Tady můžete podepsat nějakou petici s tím spojenou Petice za transparentnost a svobodu volby v souvislosti s Národní očkovací strategií - Rozalio kdo by měl zájem 😉
Po dlouhé době jsem otevřela Politiku a ejhle…
Všichni ti odmítači by si měli uvědomit, že jen díky povinnému očkování byly vymýceny pravé neštovice, dětská obrna, záškrt a další nemoci, na které se před zavedením očkování běžně umíralo.
Benefitem očkování je samotné očkování. Jiný benefit netřeba, protože ho nic jiného nepřebije.
Já v tomto demagogii nevidím. Ale klidně se v tom dál nimrejte.
Hezká demagogie!
Já teda vidím zásadní rozdíl (a divím se, že vy ne) - kouřením cigaret ublíží kuřák především sobě (pokud nekouří doma a nemusí v tom žít jeho děti, rodina). Kouření cigaret je záliba, zlozvyk a člověk ho nepotřebuje, nedává mu žádnou užitnou hodnotu.
Eliminace, usmrcení škodících hlodavců, je nutnost, potřeba. Mechanicky, pomocí pastí, se nikdy nedá dosáhnout takového efektu, jako při použití jedu. A ani není technicky možné.
Že nebrojíte proti plošné deratizaci, která se dělá běžně, a bez níž by byla naše města zahlcena potkany…
Mně to připadá úchylné. Že si ti lidi nepřipadají jak blázni…
Pro některé psy určitě. Ale tyto psy neřeší vůbec ten hobby dogging. To jsou zcela odlišné cílové skupiny.
Náš svět se fakt řítí do p… do propasti.
Musela jsem si vygooglit, co to je hobby horsing. Neteř si takhle hrála, když jí bylo osm let… Tím chci říct, že u dětí mě to nepřekvapuje. Ale u dospělých?
Ty větrníky a podobné vychytávky nefungují.
Krtci u nás řádí taky. A ne jeden. Nepomáhá nic. Sice nemáme anglický trávník, ale krtince i tak naštvou. A v záhoncích podryté rostliny taky zrovna nepotřebujeme. Krtci mají úplné podzemní dálnice. Ale vykopnout nějakého se málokdy podaří.
Horší byli hryzci. Ti kdysi mamince zlikvidovali sbírku amerických kosatců a kvůli nim jsme několik let nepěstovali brambory. Taky proti nim nic nepomáhalo. Snad jen, nepěstovat to, co jim chutná…