Nevím. Co si myslíte o takovém člověku vy?
A nemáme my takových lidí plné volební místnosti? 🙂
Také tu máme spoustu lidí, co si myslí, že vědí, také mají pevné názory, ale vlastně nevědí a jejich názory jsou omyl. To pak bývá těžké vystřízlivění.
Nevím. Co si myslíte o takovém člověku vy?
A nemáme my takových lidí plné volební místnosti? 🙂
Také tu máme spoustu lidí, co si myslí, že vědí, také mají pevné názory, ale vlastně nevědí a jejich názory jsou omyl. To pak bývá těžké vystřízlivění.
Já zásadně nekamarádím s nikým. 😄
To je nepraktické. Každý s někým kamarádí. Dokonce i ta Severní Korea.
Zápach se měřit dá (příslušné chemické sloučeniny - jako je třeba amoniak), problém bývá v určení zdroje, což by zde zřejmě odpadlo 🙂 Limity pro jednotlivé chemické látky jsou dané.
A jste si jistá, že v kopytě nemá cizí předmět?
Copak je tohle asi za agitku?
V Miláně jsem byla, všude (hlavně na vlakáči a kolem památek) byli po zuby ozbrojení zakuklenci 😀 Bylo to v době těch pozvánek pro migranty do Němec, takže Itálií táhl jeden z hlavních proudů. Zakuklenci nic neříkali, jen se tam tak výhružně pohybovali, měli všechna náměstí zabarikádovaná těmi betonovými záhony (aby jim nikdo nenajížděl do lidí) a na rozích stála pancéřovaná auta. Tak to je můj hlavní zážitek z Milána 😀 No a protože já jsem zoologická, tak jsme tam byly s kámoškou v akváriu. To akvárium je taková historická kupoloidní budova v centru, spíš taková vila, je to malinké a kdovíkolik toho tam není. Ale vstup za pakatel a mají pěknou zahradu, žádný zle. ZOO přímo v Miláně bohužel není, do nějakého parku jsme nechtěly, tak jsme navštívily ZOO v Bergamu, tak tam mě to bavilo - dostaly jsme tam colu s českým složením, vtipné 😀 V Miláně je mám dojem nějaký městský hrad, který jsme minuly, tenkrát ten výlet kamarádka udělala hlavně pro mě 🥰
Ad bruslení - nedávno dávali Ledové ostří - přesně jsem měla stejné problémy jako ten hlavní hrdina - “zoubky!”
Jako holka jsem tak moc toužila po klučičích bruslích… achjo. No měla jsem nějaké brusle z druhé ruky z nějakého bazaru nebo sekáče, na výběr moc nebylo, i mi snad byly o číslo menší, tak jsem do nich nemohla teplé ponožky, a dost jsem při pokusech o bruslení trpěla. Ale tak bylo to třeba dvakrát za zimu ve škole. Mimo školní TV jsem nebruslila, nějak mě to nelákalo, právě kvůli těm zubům, vždycky jsem se tím zahryzla do ledu a hodila tlamu. Chjo.
Lyžování bylo něco jiného, to mi nějak přirozeně šlo, tedy mluvíme-li o běžkovém. A docela klidně bych na to stoupla občas i teď, mám ještě ty školní lyže i s lyžákama 😀 Ale všichni, co chodí běžkovat, jedou asi na čas nebo na výkon, protože já za nimi vždycky vlaju s jazykem na vestě a není šance, že bych si to užila. Já asi opravdu potřebuju “botanické” tempo, jak jsme říkali na škole 😀 Ani to, čemu spoluběžkařky říkaly “kochací” není nic pro mě, stejně funím jak sentinel a sotva vidím přes mžitky, co je přede mnou, natož abych se kochala. Jako samozřejmě je to taky tím, že neumím mazat, případně i když mi půjčí vosk nějaká spolustranice, prostě mi to s ním nefunguje…
Já se o politiku nezajímala, takže o Kosovu opravdu nic nevím. Ono vyhlášení nezávislosti je trochu něco jiného než zabrání území jinému státu. Vyhlášení nezávislosti na mě dělá dojem, že to Kosovo nikdo neobsadil, nikdo z okolních států neprohlásil za svoje území.
Nenašla jsem nikde zmínku, že by intervence v Kosovu byla porušením zrovna konkrétně Helsinské dohody. Intervence je navíc prezentována jako akce NATO, nikoli Ameriky. (dějiny píšou vítězové?) Proč byla přiznána nezávislost právě Kosovu? No ona byla přiznána kdejaké jiné součásti Jugoslávie, tak proč zrovna ne Kosovu. Proč kvůli tomu řval Rus, to by mě teda zajímalo. No s tou anexí Krymu taky kde kdo nesouhlasí, že.
Rusko objektivně porušuje dohody a je na tom mezinárodní shoda. Najděte ještě nějakou jinou mez. dohodu, kterou porušilo USA, kde je na tom mezinárodní shoda. A nebo nemusíte, já stejně budu radši kamarádit s Amíkem než s Rusákem. Však vy taky 😀
Kukuřice mi taky nejde. Na poli vůbec a ve zvýšeném jsem před dvěma lety měla tři rostliny, kde dvě vyplodily nějaké to koukatelné minimum, s chlapem jsme slavnostně sežrali každý jednu a ty napůl hotové půl klasu nebo nedozrálé jsem dala na hraní slepicím a pak koním…
Prosím opravit kategorii u založené diskuse:
N: Jaké rabování, slušně se zeptali a UA asi řekla “jasně, hodí se nám to”. Co kdo rabuje? Kterou mezinárodní dohodu porušily USA, když opustily AFG? Pokud vím, z nedávné historie pouze US odstupují pravidelně z ekologických dohod 😀 A opět, to neznamená, že je porušují, prostě z nich otevřeně odstoupí, to je upe normální fungování, asi jako Brit vystoupil z EU.
Anonym: 😘
V čem se nedá věřit Amíkům a Britům?
Resp. jinak. Furt radši budu věřit Amíkům a Britům, kteří momentálně nějak asi uplně neunášejí děti z cizí země a nechrastí jadernými zbraněmi. A zatím ještě třeba Amíci nenajeli s tankama do Grónska, žejo. Obě tyhle země taky tak nějak asi dodržují mezinárodní dohody, teda co zatím stíhám sledovat. A dokonce apelují na ostatní, aby je dodržovali taky.
Já v parkuru stojím ve třmenech 🙂 resp. jezdím v takovém jako honebním sedu.
Správně, nikdy nesmíme zapomenout na to, že Rusákům se dá věřit jen v jedné věci, a to ve vyhrožování.
No tak některé z těch adoptovaných dětí se asi vracejí, vždyť je to v tom článku zmíněné. Když je Ukrajina identifikuje, zkontaktuje, pak nějak asi Rusákům prokáže, že jsou to jejich děti, tak Rusáci je vracejí, i z těch rodin. Aspoň ty starší zjevně. Tak mi není jasné, proč by to nemělo jít tím spíš až bude válka ukončená.
To je dost hrozné https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/bala-jsem-se-ze-skoncim-v-ruskem-sirotcinci-z-ukrajiny-zmizelo-pres-700-tisic_2502251401_kvr
Jestlipak to bude v budoucnu nějak pořešené. Vrátí Rusko po uzavření příměří tyto děti? Pokud dobytá území zůstanou Rusku, co bude s dětmi, které tam žijí? Co bude s místním obyvatelstvem, které nebude mít zájem stát se ruskými občany, učit se rusky, posílat děti do ruských škol. Bude jim umožněno emigrovat? Víte někdo, stalo se to někdy v minulosti, že takhle Rusko odváželo děti, vrátilo je pak?
V první vteřině mě napadne - a sedí jí sedlo? Netlačí ji nějaká část výstroje?
Můžete dát fotku, čemu říkáte “hlavu dole”?
No, musím do toho taky šlápnout a začít ukazovat mladýmu opratě a kruhovku - od kamarádky, co měla půjčený zaučovací poprsák, jsem si ho už objednala zpátky… ale tak nejprve získat jistotu na lonži a naučit se automatické reakce na povely (včera se zapomnělo, jak se zastavuje, inu už padala tma a bubáky všude…) achjo, čas letí, za chviličku začne sezona a nebude už na nic…
Anonymní:F35 mohou nosit jaderné hlavice a je to kousek do Moskvy. A kde jinde v Evropě lze najít jiný národ užitečných idiotů kteří jsou ochotni vstoupit do jaderné války s Ruskem a ještě za to zaplatit dvojnásobnou cenu…
😂
Ano, to je přesně proč nám Amíci chtějí prodat letadla. Aby nám mohli poslat atomovky a “tatínek vám vyhlásí válku!”. Kdo vás platí za tyhle anekdoty?
Ajéje, AIEje… to je v pjordzoli… No nic, letošní krve nás teprva čekají, tak snad se vejdeme se všemi závody do půlročního okna. Loni jsem stejně od října už nikde nebyla…