Vražedné pobřeží, Miami Vice, MacGyver, Pobřežní hlídka, KnightRider, samá akce 🙂 Tenkrát jsem ještě měla čas koukat na TV…
Vražedné pobřeží, Miami Vice, MacGyver, Pobřežní hlídka, KnightRider, samá akce 🙂 Tenkrát jsem ještě měla čas koukat na TV…
Šéfredaktor Aeronetu napsal recenzi na film? To bude asi hit.
Zatímco mainstreamový Hollywood a evropská kinematografie dotovaná ze státních peněz točí politicky korektní snímky ignorující realitu, Boll využil svůj béčkový, syrový styl k tomu, aby prorazil největší tabu současnosti. A navíc, závěr filmu obsahuje výzvu všem současným politikům, výzvu k zastavení migrace a likvidace Edomu. Pokud nedojde k zastavení migrace, odhodlaní jedinci vezmou spravedlnost do svých rukou.
Tak to se máme na co těšit.
Tak uvidíme, co bude první, jestli válka a nebo Očista…
Klasická metoda v devadesátkách na našich cvičácích, kde se jel dril a obrany…. ta byla úplně jiná 😀
To je fakt, to já tak taky vnímám, protože přesně na to kouká moje důchodka. Ale ona dělala pošťačku a recepční. Moje jiné důchodky, bývalé účetní nebo technické obory, ty na takovéhle úžasnosti nekoukají, nic jim to neříká. Ale shodně všechny můžou Rosamundu Pilcher (jestli to píšu správně), to já zatím taky nemůžu, třeba tam ještě dorostu.
To zase já se dvojího přístupu nebojím, koně velice dobře chápou, kdy jsou jen tak na špacíru, kdy jsou na výstavě nebo závodech a kdy slouží jako dopravní prostředek pro přemístění z bodu do bodu. Pokaždé mám jiné nároky na poslušnost, provádění pokynů. Pesy to také uměly, ve městě se muselo poslouchat jinak než na louce, na silnici se muselo poslouchat jinak než na lesní cestě. Tohle si myslím umějí zvířata velice dobře rozlišovat.
Stonky mají taky léta praxe a odříkání - ony na zlomu zesílí, aby to ustály…
Tak vy míváte psa na lajně, Sardullah, tak kam by před vámi asi tak zdrhnul 🙂 Nebo Matýsek taky zobe dobrůtky? Ale tomu stačí naznačit a poslechne, viďte 🙂
Na Lovce duchů jsem koukávala, ale tak na prvních pět řad, pak už se to začalo moc motat. Někdy bych to zase skoukla, ale to až nebudu v pracovním procesu, takže abych si nechala obrazovku nainstalovat na náhrobek…
Pro mě je důchodcovská Taková normální rodinka podle Fan Vavřincové, ovšem na to se vždy podívám velmi ráda a je to minisérie (jak by se dneska řeklo), takže si to pouštívám tak jednou do roka 🙂 S macechou pak koukáme na “Na kolejích čeká vrah”, my tak říkáme všem detektivkám z toho období, mně to splývá jedno s druhým, asi jsou to hlavně příběhy z prostředí “města pražského”.
Mám tam natahané dráty jako podporu - tsss léta praxe a odříkání!
Fascinuje mě, že vám leží na sérdci pár set tisíc tady a pár set tisíc tam z našich daní, ale prošustrované miliony a miliardy na neoprávněných dotacích, na vytunelovaných stavbách, na podvodech ve sportech a podobně, to tu rozhodně není zmiňováno tak pravidelně jako že nějaký Ukrajinec někde ukradl rohlík. Co ty miliony, co nastrkáme do lékařského vzdělání lidí, kteří pak odhopkají do zahraničí? Já děkuji prozřetelnosti, že se u nás usadilo pár Ukrajinců, jinak nemám ani zubaře ani obvoďáka. Mohla bych si jít cvrnkat do parku. Znáte odhady toho, o kolik podvodem Češi připravují stát pravidelně na různých dávkách? Odhady se pohybují na 5-10 % celkově vyplacených dávek. To jsou teprve hausnumera.
A kancléř hradu pak dostane mimořádnou odměnu dva miliony, a to už raději mlčím, mlčím.
Snad těm holkám nezávidíte.
A Orionka uhodila hřebíček na hlavičku. Tohle padá na hlavu neschopnosti našeho aparátu si věci ověřovat. Resp. vlastně schopnosti - kdyby to chlapci policisté nedohledali, děvy by jistě připravily stát o mnohem víc a na podobné případy by se neupozornilo.
Nebojte, vše se vynahradí na nevyplacených invalidních důchodech a příspěvcích na péči u znevýhodněných osob, kterým stát nepřiznal vyšší stupeň závislosti 🥰
První oranžové rajče včera ve venkovním zvýšeném 🙂 Fotky nemám, resp. mám nějaké fotky asi měsíc staré, ale nestáhla jsem je z founu.
Ve venkovním zvýšeném vůbec rajčata pookřála, jsou zasazená ve hnoji, to by bylo, aby tam nevisely koule jak od bowlingu.
lesnížínko, teď na mě na facebooku vyskočil příspěvek o “periorální dermatitidě”
No mě až tak neznepokojují hračičky, do kterých investují investoři, o kterých mluvíte (nějací podporovatelé startupů, občané, soukromí investoři). Znepokojují mě pokročilé neuronové sítě, do kterých investují technologické firmy. Až bude Mythos u každého hackera v garáži, to bude teprve legranda - a to se budou penízky točit.
A jak jsem někde viděla grafy od Mikolova tuším, tak ta AI už dávno vydělává. Jen teda ne ty sranda projekty z těch nafouknutých bublin, o kterých mluvíte vy. Už jen co pojišťovny rády zaplatí za včasnou predikci rakoviny…
Jediné omezení rozvoje bude fakt ta energie. No ale ona už AI přijde na to, jak vše zefektivnit a jak rozšířit zdroje.
nebojte, pořád jedu na tlačítkovém telefonu a u mě doma robovysavač ani robosekačka nehrozí. Takže minimálně lidi mého ražení budou stále bez “Andrewa”🙂
oni se lidi naučí mít tyhle klíčové výroby offline. Stejně jako třeba atomové (nebo jiné) elektrárny 🙂
Tohle výměnaření se musím naučit. U nás platilo, že pes poslouchal na první dobrou, takže se řeklo “pusť” - a jezevčíkoid, retriever nebo NO prostě pustili. Jinej gang. (samozřejmě byli teda pochváleni a kolikrát i dostali pak něco dobrého, to ne že ne, ale nevnímali to “něco za něco”, nebylo to bezprostřední) Pokud budu mít něco samostatnějšího, asi se výměnaření bude hodit 🙂
Už mi ve foliáku začaly bobtnat okurky i na druhé hadovce, na první hadovce budou zase o víkendu dvě ke sklizni, uděláme si salátek, asi sklidíme i ty papriky. Musím ještě do země ve foliáku zapíchnout 4 rajské, které mi zbyly z vyvýšeného venkovního, jak tak vidím to rozbujelé rostlinstvo, využiji plochy foliáku a dám je zcela samostatně na volné místo, stejně k nim dorostou co nevidět melouny, které se začaly roztahovat jak Adély. Jsem zvědavá, jestli z nich kromě šlahounů bude taky ještě něco jiného. Teď zalévám denně, tak jsou kytky celkem spoko. Už i malé cuketky se pod květy objevují. A mám krásný rozkvetlý květák. Nevypadá jako v obchodě, není takový kompaktní, ale sežeru ho stejně!
Holky ve válce:
Největší škodu českému státu způsobila pětačtyřicetiletá žena, která si podvodem přišla na 115 tisíc korun. Třicetiletá Ukrajinka získala na dávkách 80 tisíc, její osmačtyřicetiletá spoluobčanka téměř 75 tisíc a o rok mladší žena více než 26 tisíc. „Ženy neoprávněně čerpaly humanitární dávky v celkové výši téměř tři sta tisíc korun,“
No ty kráso, to se teda poměly…
🤣
Já si to nemyslím.
Schválně si počkáme 🙂
Péct rohlíky rozhodně ano. Dneska už vám autonomní pekárna upeče chleba. Rohlík je jen smotané těsto, přidá se mezikrok s motáním (to u nás v pekárně dělal taky stroj, nějaký z roku skoč na mě zboku, mechanický, žádná čidla, jen elektromotor… tak ten automat naváží dávky těsta, naháže je do takového stroje, odebere namotané rohlíky, vyskládá na plech…).
Kydat koně… i kdyby ne, kdo za tohle zaplatí tak, abych si udržela svůj životní standard? Vždyť to dělám ve volném čase zadarmo. Právě proto mám kancelářskou práci, abych se nemusela živit bobkama. Ale i to bych samozřejmě byla ochotná dělat.
Jsem přesvědčená, že na úklid psích exkrementů v parcích se již automatická “sekačka” vyvíjí. Doteď chodil dědek a vysával to vysavačem, MŮJ nedávno prohlásil, že se určitě dělají i vysavače většího kalibru, které by pojaly ty bobky z pastviny i z vzrostlé trávy… A má určitě pravdu. Takže je jen otázka času, kdy se po pastvině (ne u mě teda) bude pohybovat robot, který ji bude průběžně uklízet. Technologie na to jsou, teď už jen najít někoho, kdo to zaplatí, aby se vyvinul a odzkoušel prototyp 🙂