Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 10.07.2026, 15:52:20
Na to ale nikdy nebyla potřebná AI a vlastně vůbec žádný program 🙂 Tohle soudružka v konzumu zvládla i tužkou v sešitku. Následně to zvládla hospodářka i ve velkém podniku v Calcu. A je to s podivem, ale data o prohlížených reklamách na fejsbůku k tomu potřeba nebyla 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele N z 10.07.2026, 18:14:04
A vy víte kdo to je a za koho vlastně “tahá”? Co když to bylo jeho úkolem právě ta válka?
Jaký to má vliv na to, jestli zažil nebo nezažil válku? A jestli jeho úkolem byla válka, tak dobrá práce on, všechny palce hore. Neumím si představit, jak bych sama na jeho pozici dostala celé tankové brigády přes hranice svojí země.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 10.07.2026, 16:30:36
Mno jo, tak když myslíte, že je lepší se držet svého kopyta, i když nemám co dát v zimě ovcím do krmelce, protože jsem v létě nevydělal… Nebo nevím, jak to myslíte. Prostě když vím, že mě toto podnikání neuživí, tak asi nemůžu v tomto podnikat - myslíte, že to funguje jinak? A pokud v regionu není práce, tak asi musím na dávky. To je snad lepší než nemít dětem co do talíře.
Tak ještě jednou, pokud si hodím čísla na papír a nevychází to, jdu dělat něco jiného. Přijde sucho nebo mrazy a zemědělci mají smůlu, nikoho nezajímá, dostanou jakousi záplatečku od státu a můžou si rozmyslet, zda jim to za to stojí.
Byl tu vůbec někdo v diskusi, kdo se ovcemi živí? Obávám se, že tento prostor mnoho takových lidí se zkušenostmi nenabízí.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 10.07.2026, 08:57:16
Orionka se neptala ale na to, kolik lidí uživí její podnikání, tedy to, co vydělá, ale kolik lidí uživí svojí produkcí - prodává předpokládám chovné kravky do produkčních chovů, které potom někde rodí telata na maso? Případně sama paní prodává třeba býčky na maso? Pak uživí její produkt pěkných pár lidí.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 09.07.2026, 21:15:10
Mno tak přes můj telefon mě google ani nikdo neodposlouchává 😀
Socky a google o nás ví všechno, proto AAA říkal, že tyhle informace ti, co je potřebují, už dávno mají. A umělá inteligence je již dávno zpracovává. Jenže tyhle soubory informací mají k dispozici ty molochy a ostatním přeprodávají “jen” služby zpracovávající tyhle informace, tj. pokud chci zradikalizovat lidi přes fejsbůk, musím to udělat víc než opatrně, protože jak mi dost lidí ty reklamy a příspěvky začne nahlašovat, fejsbůk mi dosah omezí… například. Taky FB a google jsou omezené legislativou, protože jsou to ofiko firmy, stejně tak jako twitter a další platformy.
Myslím, že se krom neregulovaného výše řečeného objeví i úplně nové způsoby využití dat nebo okrádání lidí.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 10.07.2026, 07:05:35
Z toho si nic nedělejte, já taky nemám přehled, jakože vůbec, do Politiky lezu, krafám tady jako by se nechumelilo, na rozdíl od ostatních nikomu nic necpu a leccos se ještě dozvím - a jsem s tím úplně v pohodě 🙂 Však je to povídací téma jako každé jiné ☝️
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 09.07.2026, 15:05:57
Mně by právě vstup Ruska do NATO přišel jako to nejlogičtější na světě, pokud si chci zajistit bezpečnost jako ruský carevič 🙂 Už jsem tady o tom psala.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 09.07.2026, 13:50:33
Tak to by měl být sakra proti válce, když to má takhle zblízka zprostředkované. Ovšem možná je to málo, možná by měl stát v čele, aby mu došlo, co je to za svinstvo. Třeba by svoje lidi tak do války neštval, kdyby sám musel vzít flintu do ruky.