pořád mi to šrotuje v hlavě - to syrové maso, že je pro slepice špatně. Říkám si - však, když se hrabe v hnoji, tak dřívějš - dnes už ne - tam našla leccos, ne? Říkala jsem si, když krmím psy syrovým masem, proč ne ty slepice? Přece jim to nebudu vařit, abych je připravila o to, co v tom je? Jsem chtěla - spešl pro ty konzervatoristky, které si v prosinci možná přivezu, tak že až se aklimatizujou, tak bych je dotovala tím masem, aby měli přísun bílkovin a všeho, co v té zimě pomůže.
Já jsem teda ještě nikde neviděla napsané, že by syrové maso mělo být pro slepice špatně. Přemíra masa, resp. bílkovin v KD, může být nedobrá, ale to je jediné, co mě u toho napadá… Jo a ještě že dát jim maso, jakékoli, těsně před spaním, je špatně, páč jim to může začít kvasit/hnít/kazit se… ve voleti a to je samozřejmě blbě.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 02.10.2026, 10:15:14
Jojojo, to vím, že maso dávat dopoledne. V podstatě bych jim to vždycky prdla do výběhu, než půjdu do prasé. Teda zpočátku do kurníku , páč budou nahatý, ven chodit nebudou, tak to bych jim to i logicky vařila a i je zvykala postupně, aby se z toho nepotento.