Bobčo, to muselo dát práce, ta taška. Je to teda úžasné, ale titěrná makačka s těmi pásečky na sešívání do plochy. Já jsem také za “bez pásku”, přesně taky ta přeska mi tam prostě nějak nesedí, je mi taková humpolácká na to, asi by se mi tam líbila nějaká decentnější 🙂
U nás se teď také delší dobu chystá nepršet, včera snad dopoledne spadla nějaká mlha, ale na vodě u koní to poznat nebylo… Naštěstí jak taje na střechách sníh, tak je vody celkem dost, tak týden bychom mohli vydržet. A pak jsou zakopané nádrže. Těším se, že letos budou mít koně snad větší spotřebu, a bude se v nádržích víc točit voda… ale stejnak uvažuji, že místo té tisícilitrové na kolečkách pořídím šestisetlitrovou a vyměním je. Ta tisícovka pak může stát pod jedním okapem, kde by se mi líbila, a taky sbírat vodu. A s tou šestistovkou se pro vodu na chatičku bude jezdit přece jen líp. V zimě musíme tak jako tak vozit z paneláku, protože na chatičce není teplá voda, ale letos snad zapojím na chatičce znovu elektriku a příští rok bude i ta teplá voda z bojleru v zimě. Snad nám tam v mrazech nepopraskají trubky - nemusely by, když bude denně odběr…
V pátek k večeru jsem cítila, že nějaké drobné nachlazení by se mohlo objevit, tak jsem zvolila na sobotu klidový režim. Jela jsem sice k chlapovi, ale jen jsme dokončili nastupovací schůdky na koně, které mi stloukl a poslepoval. A pak jsem si zašívala v ruce mnoho dvoje punčochy a dvě sukně, nemůžu se dokopat k tomu, najít dost času, abych vytáhla mašinu, tak jsem se do toho pustila holt růčo. A šup, hned je to opravené a už dneska sukni, kterou jsem kolik měsíců na sobě neměla, mám v práci. Lenora je hrozná věc 😀 Tak navnazena úspěchem asi budu pokračovat. Trhla jsem si podšívku u kabátu, tak občas strčím ruku do rukávu pod podšívkou a divím se, že ji na konci rukávu nemůžu vystrčit ven, tak to mě taky čeká 😀 No a klasika asi pět svetrů a mikin rozpáraných v podpaží… Objevila jsem také jednu rozpletenou část na svetru od babičky, asi posledním, co mi zbyl, tak jsem to zašněrovala nití, aby se to dál nerozplétalo, snad jsem to nějak dobře podchytila a holt to místo vypadá divně, ale lidi si budou muset zvyknout. Je to beztak vidět jen zezadu…
V neděli jsem chtěla vsednout na kůň, ale pořád jsem nebyla v cajku, tak jsem to šla odpoledne jen obstarat a vzala hříbata na vodítko projít po výběhu. Naštěstí už nefoukalo, tak mi krk moc neofouknul, tak se ta uzlina moc nezvětšila. Celý víkend jsem se prolévala bylinkovým čajem, snad to pomohlo 🙂
Dneska mi bylo od rána fajn, ale nesmím to zakřiknout, odpoledne budu postávat ve výběhu s dětmi a večer jóga, zítra mi přijde holčička, která min. týden nechodila, takže zase postávání ve výběhu, ale ve středu a ve čtvrtek mám odpoledne pohov, tak to zase odfouknu 🙂