10.05.2025, 15:17:49 xxx.xxx.147.163
Proč se ptáte dvakrát?
Proč se ptáte dvakrát?
acher:Jak výstižné
Zajímavé.
Nevydržela jsem a po ránu koukla na IF, sekce kozy ovce. Tam se zubo ptá, kdy se vrátíme. Byla tam reakce (nick si nepamatuji, ale na tom nezáleží), že už dva roky diskutujeme na chovu. A ejhle, příspěvek je pryč! Náhoda? Začínám být paranoidní.
Šnorchlování v Egyptě…😄
Zadeček je schovaný - psala jsem o blbém úhlu fotky. Vygůglete si - hlava, tykadla, krovky - je to majka.
Promiňte, ale vy jste neviděla fotky od ančovičky? Jak má vypadat chov koz?
Argument, že kozy byly dříve na řetězu - nebyly. Přes noc byly v chlívku a přes den je chodily pást děti. Od jara do podzimu.
Co na tom vašem pididvorku budou dělat? A co tam budou žrát?
Znovu opakuji - nemáte vhodné podmínky pro jejich chov. Takže jste zjistila, co jste potřebovala. Že kozy ne.
A neodpovídáte na otázky. Ale žádná odpověď je taky odpověď. Vy prostě čekáte souhlas s tím, co zamýšlíte. Ale tady se ho nedočkáte.
Sardullah:ten první je nej….😂😂😂
Třetí a šestý taky dobrej!
Fotka je z trochu nešikovného úhlu, ale já tam majku vidím.
Kualalumpurhehe:Varaxi započala zajímavou debatu na ifauně. Měli bychom se tam o tom všichni pobavit a uzavřít to.
Já už mám uzavřeno.😉
Já bych s ním asi taky měla psychický problém. Jako se vším, co má víc jak čtyři nohy. Ale předpokládám, že by ho za mě vyřešil mladší kocour.😉
Asi stejné jako u včely. Vlastně menší - je to noční tvor, samotářský a na člověka se nevrhá.
Pane bože, ty to vidíš! Ne, to není dobrá nemocnice. Nebo minimálně ne tohle oddělení.
Devátá fotka. Vaše koza umí i španělský krok?
Takže to bude světlé vězení.
Proč chcete kozy, když na ně nemáte podmínky? Proč nemůžou dál, kde jsou stromy a keře a předpokládám, že i tráva = kozí ráj?
Neodpověděla jste kolik koz?
A dyť já chtěla napsat pochop. Občas mi lítá nad hlavou.
Kolik koz? A předpokládám, že tam budou chodit jenom na noc.
Po česku moták pilich?
Jo jo. A proto jsem s hnisající pooperační ránou šla za kamarádkou veterinářkou - protože humánní doktor se pokoušel rozšťourat pinzetou a ještě se divil, že se mi to nelíbí.
Kupodivu ho neutáhnu ani na vařené maso
A syrové jste zkoušela? Mí kocouři se můžou utlouct po hovězích nebo vepřových srdcích. A syrovou rybu taky můžou.
Všechny nebankovní půjčky jsou zlodějna7
To je zbytečné psát, zadavatel si to stejně nepřečte. Prostě jenom takhle vyhodí reklamu. Stejně jako Marp.
Rozčiluje. Nevím proč. Zadavatelka se zeptala a my odpověděli. Ale asi jinak, než bylo očekáváno.