- Příspěvek #225501
- Nahlásit
Protože jsme ještě dokázaly myslet? A samostatně se rozhodovat? Bez internetu.
Protože jsme ještě dokázaly myslet? A samostatně se rozhodovat? Bez internetu.
Anonymní:Jsou dobre takove ty cistici magnety na akvarka.. tedy alespon na docasne (viditelne) zbaveni ras ? Vaše zkušenost ?
Já mám na řasy ancistruse.
když má člověk krom kynologie i jiné koníčky a zájmy, třeba historii a památky.
Přesně o tom jsem psala. Že ti lidi omezí jiné koníčky a zájmy. A jedou na dovolenou se psem tam, kam můžou. Protože být se svým psem je pro ně prioritou.
Psala jsem za sebe - nemám HO a v případě pořízení psa bych si vzala dovolenou. Přesněji řečeno bych si ho pořídila na prázdniny. Hypoteticky.
Já bych si dovolenou vzala na to štěně. A spousta lidí pak po zbytek života přizpůsobuje dovolené psovi. Myslím, že těch, kteří dají psa do hotelu, je menšina. Ještě je varianta spolehlivý příbuzný nebo kamarád.
co by pomohlo?
Veterinář.
Ph:asi polygeny =menici se geny za tu variabilitu muzou.
ale nelze hazet do jednoho pytle identifikaci podle bilych znaku u jiz narozeneho jedince a toho, jak se vyvine klon😇
To by mohlo být. Ale klon by měl mít stejné polygeny jako originál, nebo ne?
běžně se v marketu neprodává
Tam ne, ale ve specializovaných prodejnách ano. Nebo když máte kamaráda myslivce.😉
Sarah01:Takže to není tím, že by krávy prděly? Jak se nám snaží vnutit někteří aktivisti.
Krávy neprdí, krávy říhají (mj. i ten metan - otázka, jestli opravdu v tak zásadním množství). To by ti aktivisti mohli vědět. Ale když si někdo nezjistí základní informace… Nějak takovým lidem úplně nevěřím.
To máte pravdu. Králík, kuře, případně krůta nebo pštros budou lehčí.
U masa pro lidi či převařeného je to riziko minimální
Divočák je taky maso pro lidi😉Já bych to formulovala jinak. Domácí vepřové je v pohodě i v syrovém stavu, divočáka bych šelmě pro jistotu nedala ani tepelně upraveného.
Zrzavci:mně ještě jako laika napadá - třeba se mu/jí to z nějakého důvodu blbě tráví - králík, kuře jsou lehčí masa. Zkusila bych převařit?
Libové hovězí by mělo být taky “lehké”.
Já takhle s SMSkou chodím pravidelně. V hloupém mobilu. A občas je legrační, jak ho lékárníci automaticky přikládají ke čtečce, která samozřejmě nemá co načíst.🙂
Ale jinak mi vyhovuje víc než ty papírové, protože stačí zavolat, za chvíli to pípne a můžu rovnou do lékárny. A neplahočit se k doktorovi.
Buggyra:Je to otázka epigenetiky, na to má vliv plejáda věcí od prenatálu přes vnitřní vlivy až po výživu…
Myslím, že ne. Odznaky jsou přece vrozené a neměnné, proto taky slouží k identifikace jedince. Nic jiného než geny je neovlivńuje.
Ne. Ale nechci psát veřejně. Pro zvědavé do SZ.
Žádné běda. Když nerozumí nebo nestíhají, slušně se ozvou a společnými silami vyřešíme.
Přijďte se podívat.😉
ať jde Vaše celá rodina do hajzlu.
👍
Bohužel už to snad ani není k smíchu. Máme konkrétní případ u nás ve škole.
Děti si nestěžují. A to je pro mě hlavní.
Já ne. Mí kocouři jedí všechno. i když dávám hlavně hovězí a kuřecí.
Radikální metoda,
Ano, zní to lépe. Ale výsledek je stejný.
Slovo léčba je od slova léčit.
Takže lépe slovo eradikace?