Odpověď na příspěvek uživatele BaLu z 04.07.2026, 19:45:28
Nevypínám.
Kdysi dříve to u nás dělávala jedna paní, ale ta ze zdravotních důvodů skončila. Pak jsem objevila jinou někde na severu republiky, poslala jsem jí je poštou. Jenže jsem je od ní nemohla vydobýt, začala mít výmluvy jak malé dítě. Musela jsem jí pohrozit policií (naštěstí jsem uvedla částku 5 000, což už je na trestní stíhání), tak mi je vrátila. Nevypnuté.
Ale nasadila jste mi brouka do hlavy. Zeptala jsem se AI, jestli o někom neví a ta mi dala pár užitečných tipů. Vyzkouším.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 04.07.2026, 11:14:37
ale na tý výstavě může být z jeho pohledu jiná atmosféra…i člověk může mít úplně jinou energii, kterou pes vnímá
Přesně tak. Člověk se chová jinak, když (mu) o něco jde. A zvířata nás mají přečtená velmi dobře, to víme.
Např. kocour polehává a podřimuje na balkóně, já tam průběžně chodím, když něco potřebuji. To max otevře jedno oko. A jenom si pomyslím - tak na sebe něco hodím a odcházím - a najednou se mi otírá o nohy.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 03.07.2026, 23:13:59
Hele, že by to bylo hormonama v pubertě… ?
To bylo první, co mě napadlo. Rok a půl, velká plemena dospívají psychicky později… Takže něco jako 15letý člověčí puberťák? Jeden den miliónový, druhý den na zabití.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 03.07.2026, 09:12:33
všechny můžou Rosamundu Pilcher
Kolegyně jí říká Pičičmunda.
Jiná kolegyně - už dlouho v důchodu, na ni kouká. Ne, že by se tak moc rozplývala nad romantickými příběhy, ale jí se líbí, že se tam nevraždí a jsou tam záběry na krásnou přírodu.