19.08.2026, 20:57:51 xxx.xxx.147.163
otočil se za hlukem, a jak uviděl pohyb a obrys, vystřelil.
Jako, že střílel do místa, kde leželi ti kluci ve spacáku?
otočil se za hlukem, a jak uviděl pohyb a obrys, vystřelil.
Jako, že střílel do místa, kde leželi ti kluci ve spacáku?
Už jsem jí zkoušela nedat maso,
A to nejí žádné jiné maso? Hovězí, vepřové, rybu… jste taky zkoušela?
a město to posílá v SMS občanům.
Jo? Mně žádná SMS nikdy nepřišla. Že je hon jsem zjistila až podle broků v komoře (prolítly nedovřeným okýnkem).
Že v době lovu kachen nebo bažantů není radno vyjíždět na koních do terénu jsme se naučili sami. Protože taky žádné upozornění.
teď bude probíhat třídenní naháňka na černou zvěř. Ne každý bude v klidu vysvětlovat, co přesně porušujete.
Už jsem psala. Coby turisti jsme narazili na opáskovanou část lesa. A ne - fakt si nezjišťujeme, kde zrovna probíhá odlov na cokoliv. I byli jsme slušně upozorněni, že původní (turisticky označenou) trasou jít nelze. Což jsme respektovali a šli oklikou. Nikdo na nikoho nehulákal ani se nemrzel.
To je to, oč tu celou dobu běží.
Ten králík, ten je jedlý, nebo ho máte také hlídat?
😀 Pravda, Kilian neupřesnila, jestli je ve stavu živém nebo…
, to nemůže být zdravé.
Nemůže. Ve škole ukazuji dětem fotky štěňat vipetů s “krásnou” strumou, kteří byli krmeni jenom kuřaty.
na tenké plátky nakrájet a posolit a upéct v troubě.
Já teda nevím, ale cuketa je samá voda. By mě zajímalo, co bych z té trouby vytáhla.
Já ji přidávala do těsta do bramboráků, to šlo. Ale samotný cuketový “bramborák” nefungoval. Ale možná jsem měla špatný technologický postup.
Nějak jsem nepochopila, kdo je ta návštěva, před kterou se nemá zvyšovat hlas.
A od kdy chodí lesem telata s čokly? A i kdyby, není to zakázáno. Chodit sem a tam.
Vy jste taky zelený mužíček nebo jenom ten statečnej anonym? Jak to trefně vystihla megi?
Také patřím k těm, co po odchodu milovaného kamaráda hledá nového.
Já měla dalšího kocoura (teda kotě) pokaždé do týdne. Ale, jak píšete, každý to má jinak
Varaxi:Ten pán je ze Slepičáře, ten to klidně říct mohl.
No, mě napadlo, že taková reklama na Slepičáře…?
Kecaj. Novinky. Pro mě jsou mnohem relevantnější zkušenosti zdejších přispěvatelů.
Jo jo, jak říká můj švagr - letní pozdrav zahrádkářů - “nechceš cuketu?”
Minulý týden jsem byla ve vet ordinaci (kapky do uší pro kocoura). Při odchodu ve dveřích jsem se míjela se sestřičkou s plnou náručí cuket. Dárek vděčné klientky.
No jo, článek na Novinkách. Od někoho,, který o chovu (nejen) slepic nic neví.
Není to vhodné, slepice potřebují kompletní krmné směsi - podobně jako psi,“ domnívá se.
Jaké domnívá se? Nosní hybridi bez kvalitního krmení prostě nést nebudou. A pokud je někdo narve na malý plácek, bude řešit kanibalismus.
Ve svém okolí hlubokou orbu běžně vídám. A naopak je při likvidaci myší a hrabošů účinnější. Ale je holt dražší, no.
A kdo ví, jak to bude vzhledem k suchu letos. Budu sledovat.
Pro pár kusů se senáž nevyplatí. Balíky se po otevření rychle kazí. A na siláž nemá malochovatel podmínky.
Prostě boxer
Ano, za mě je to takový trochu ADHD extrovert.
Byla hodně zdrchaná a všiml jsem si,že těžko kouše granule.Chodila ke mě pravidelně 4 dny a pátý den přivedla kotě.
Kočka má hezkou a lesklou srst, tak na tom nebude tak špatně.
Kotě má už přebarvené oči, takže má min 2 měsíce. A taky vypadá dobře - čistý nos, uši i oči.
Držte se. Vždycky je to těžké.
Cenu nevím,
Kamarádka, Českobudějovicko, nakoupila balíky za 1 500 Kč.
Se spekulanty nemám zkušenosti. My i moji kamarádi vždycky nakupovali a nakupují seno od konkrétních (a stále stejných) zemědělců.
Cenu nevím, už to nezařizuji.