29.06.2026, 07:49:41 xxx.xxx.147.163
Tak u nás pofukuje. Sedím u dveří otevřeného balkónu (orientovaný na západ) a zatím velmi příjemné. Venku 26°C, uvnitř 29°C. Rybičky v akváriu 31°C.
Odpo mají přijít bouřky, tak uvidíme.
Tak u nás pofukuje. Sedím u dveří otevřeného balkónu (orientovaný na západ) a zatím velmi příjemné. Venku 26°C, uvnitř 29°C. Rybičky v akváriu 31°C.
Odpo mají přijít bouřky, tak uvidíme.
aby nebyly opíchaný žádný jedlý cenný části. to samý ovce, koza, taky do krku, aby se nepoškodila kýta.
Jo jo, to si ze školy pamatuju. Navíc ovci, kozu, tele udržím za spodní čelist a snadno do krku bodnu. U koní záleží spíš na tom, jestli jsou tažní nebo jezdečtí.
Krmit seno a na vemínko tvaroh. Nedojit. V případě zánětu místně ATB.
Stejnou polohu jako Keliš má můj starší kocour. Taky má rád podloženou hlavu.
Je pro vás nějak důležité, jestli stehno nebo hýždě?
Úplně důležité ne, ale zajímá mě to.
acher:Tak co si pamatuji u dětí, tak jim je píchali do stehna vpředu.
Tak jo. Já si pamatuji jenom ty aplikace do hýždí. To mi bylo 10+.
každý doktor ten sval vidí jinde prdel.krk.plece.
Však jo, ale topograficky jsou to jiné krajiny (dá se říct i záď). To je, oč tu běží. A myslím, že do plece se intramuskulární injekce nedávají. Asi máte na mysli prsa (pektorály).
A máte na mysli opravdu stehno nebo hýždě?
Koně mám na Tachovsku.
Tak to jo, tam ještě bývá zima. My jsme loni taky zapadli, místo auta jsem měla iglú, ale bylo to jenom na tři dny.
Ale letos kvůli tomu šílenému sněžení bylo všude přes metr sněhu
Odkud jste? Metr sněhu jsem u nás naposled zažila před 20 lety.
Dneska jsme dopoledne byli na Ohradě v Hluboké nad Vltavou.
Jé, vy jste někde odtamtud? Zoo Ohradu znám velmi důvěrně z praxí.
Už jsem psala. Já vozím v kufru i srp - ještě z doby, kdy jsem chodila obžínat stromečky. Možná inspirace na další díl Nezvratného osudu 😉
zapečené brambory s různými dalšími surovinami
U mě taky časté jídlo.
BaLu:Nezpochybňujete, ale vlastně jo, protože nevíte o tom, že by se penicilin dětem aplikoval do stehna, protože vám vždy do zadku. To je dobrý…
A?
Napsala jsem jenom svoji vzpomínku a zkušenost. Co je na tom špatně?
z pole nad svažitým výběhem steče voda a je celý podzim na gumáky,
Taky si pamatuji, jak nešlo bahnem protlačit kolečko. Ale opakovaná navážka prosívky situaci vyřešila.
Bylo to nějaké olejové, muselo se to píchat pomalu a bolelo to jako čert.
Tak to bylo možná olejovité - to bolí. A musí jít hluboko do svalu, jinak to může udělat “pěknou” nekrózu. Tenkrát jsem to tolik nezkoumala.
vše v jednom kastrolu.
Tyhle recepty jsou nejlepší. Člověk to strčí do trouby, nemusí se o to starat a neumaže zbytečně nádobí.👍
Mě bolela ta samotná aplikace, ono je to (nebo byla) nějaká krystalická forma, která se tlačila mezi svalová vlákna a to bylo to nepříjemno.
Doron:39,5, my to na těch 40 nedotáhnem.😅
Už padla i Lilinka.
My jo! 42 stupňů.
A doma mi leží dvě takové “mršiny”. Za chvíli přibude i ta moje. 😉
Jo jo. A doteď si pamatuji, jak to bylo nepříjemné. I po padesáti letech.