26.06.2026, 11:04:45 xxx.xxx.147.163
Hovězí nebo vepřová srdce, kuřecí skelety nebo krky.
Hovězí nebo vepřová srdce, kuřecí skelety nebo krky.
Však ať si krmí. Mě to složení granulí nikterak neoslovilo.
Clark:Tak to se omlouvám, nejspíše jsem si web spletla s jiným. Kdysi byl web, na kterém se probíraly zvířata, krmiva apod.
Však to tady probíráme.
předepsali mi Pregabalin, po kterém jsme se cítila sjetá.
Přesně tohle mi nedávno povídala kolegyně. Takže ho přestala brát. Když si ho vzala večer, ráno se motala. A kdyby si ho vzala podle doporučení i ráno, tak by nemohla fungovat vůbec. Aby se motala ve škole před dětmi, nepřipadalo v úvahu.
Tím, že má kometa přílepku admina, se z ní nestane stroj.
Navíc, mé pravomoce jsou omezené. Zamykat a odemykat diskuze nemůžu vůbec a u inzerátů se zaměřuji hlavně na ty podvodné. Zrovna před chvíli jsem odstranila dva - jeden na léky, druhý na finance.
Asi půjdu.proti proudu
To teda jdete! 🙂
Ono tady moc lidí granulemi nekrmí.
Navíc se z takových příspěvků vyklube z 90 % zakuklená reklama. Pokud patříte k těm zbývajícím 10 %, dopředu se omlouvám.
Že by neměl najednou, co říct?
To už je tady takový kolorit. 😉
Já si to taky myslím. Ale pak se rozhodla odstřihnout.
Sarah01:Musím to zvládnout. Ale já nemám horečku no.
Tyhle vedra dává málokdo. Já omezuji aktivity, co to jde. Jenom do práce, nakoupit nejnutnější (dneska mucholapky a pivo) a domů.
Jenom 17?
Však jsem psala, že to bylo jenom namátkou z jednoho vlákna. Určitě je nás mnohem více. + někteří neregistrovaní - třeba acher nebo rapotačka.
Měla by.
(aktuálně pouze 11 registrovaných
Schválně jsem namátkou spočítala a došla na číslo 17 (a to jsem určitě na spoustu nicků zapomněla). Ale ano, není to moc.
Nicméně nevidím to jako důvod, proč se nezaregistrovat.
kočky jen spí a jsou protivné
Moji protivní nejsou, ale různě poléhavají po bytě jako dvě mršiny. A mladší dneska ani nedojedl snídani - přitom je vždycky první a ještě by šel somrovat u staršího.
že si člověk zvykne a vlna a len izoluje,
Já si teda ani za 60 let nezvykla. Ale ohledně izolace - asi to tak bude. Viz Kazaši - nebo kterýžeto národ jezdil na koních v kožichu?
Takový těžký vlněný talár se sametovou vložkou
To se dá přežít?
V tom příspěvku na jednu stranu moderujete
Já a moderátor? 😲 Píšu své názory, jako každý.
Ale už končím, Varaxi založila hezké vlákno.
Místní zvyklost vykání,
Já za to nemůžu, že jsem stará škola. Prostě lidem vykám, pokud se nedomluvíme jinak. Internet neinternet.
39 st o vikendu uz trosku desi i me
Jako fakt? V tom případě vyhlašuji embargo na jakoukoliv fyzickou aktivitu a budu se živit jenom melounem.
Dehydratace není totéž co černé močení alias myoglobinurie (zátěžové myopatie).
Prostata u koní vypadá úplně jinak než u muže.
Ani jedno nelze srovnávat.