Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 29.07.2026, 09:40:52
Ale samozřejmě, že byla! Pro toho, kdo ji stavěl, rozhodně prioritou byla a pro dodavatele, s kterým se šábli, přece taky.
A to já samozřejmě vím! Od kamarádky, která se v této oblasti pohybuje. Nicméně to ovlivnit nemůže. Prostě dostanou zakázku a zpracují ji. Co si o tom myslí, není podstatné.
Takže trapný poznámky o tom, jak to všichni platíme
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 29.07.2026, 09:35:12
a mnoho veganů dokáže žít jen se zeleninou a ovocem bez doplňků stravy
Já teda nevím, ale podle mně jim musí chybět minimálně vitamín B 12. Oni ho docela často berou i vegetariáni.
Typický případ je laktóza či celiakie
Ale to je opravdu něco jiného. Intolerance laktózy nebo alergie na lepek. Navíc, vyloučit laktózu nebo lepek z jídelníčku je omezující a drahé, ale organismu vlastně nic chybět nebude.
Odpověď na příspěvek uživatele Janea z 28.07.2026, 22:38:54
By člověk řekl že podvodnící zvolí hezčí fotky.
Proč? Nenamáhají se ani s češtinou. A klidně zadají inzerát s azbukou nebo jedno (už na pohled podezřelé) jméno z několika různých měst. Se stejným zněním inzerátu. Nebo úplně uhozeným - např. - vy víte, co jsou štěňata s nízkým obsahem glutaminu?
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 28.07.2026, 17:43:47
A tahle odpověď je dobrá k čemu?
Schválně jsem, jako naprostý laik, malinko hledala. AI mi napsala, že budka o základně 20x20 cm a vysoká 30 cm, teta Wiki základna 30x30 cm a výška 100 cm. Už teď bych byla zmatená.
Nicméně nabízí se otázka, proč zadavatel nekonzultuje s chovatelem. Nebo se nerozhlédne a nevyptá v nejbližší Zoo.
Odpověď na příspěvek uživatele aldamax z 25.07.2026, 22:09:45
nějaký spínač na hadici, který při přiblížení kočku postříká vodou -
To by teoreticky šlo - něco jako fotobuňka, která zapne světlo na WC nebo udělá foto. Ale tohle mi přijde jako vyšší dívčí. Ale jsem taky technický antitalent.
Odpověď na příspěvek uživatele Kik z 25.07.2026, 12:21:08
Můžete zkusit pepř nebo intenzívní voňavky, ale to moc nefunguje.
Co tam udělat mechanickou zábranu? Pletivo. Něco jako ve městech, kde na různé výparníky nainstalovali kovové, aby jim tam nepřespávali bezdomovci. Jestli víte, co myslím.