25.07.2026, 16:18:58 xxx.xxx.147.163
a Takhle přece na mobilu vidím kde je.
A to ho má ochránit před zastřelením nebo sražením autem? Řečnická otázka.
a Takhle přece na mobilu vidím kde je.
A to ho má ochránit před zastřelením nebo sražením autem? Řečnická otázka.
Aby se to vyrovnalo, je na Seznam zprávy informace o lidech, na které v Alpách zaútočily krávy. Kupodivu tomu věřím víc, než tomu útoku vlka.
Asi by toho moc neulovil.
Já bych ho nepodceňovala. Instinkt je instinkt.
Já mám kocoury domácí, taky jenom žerou, leží a spí. Ale nemají problém ulovit mouchu v letu.
A tak kozy, ovce, krávy, koně… snášejí zimu a mrazy mnohem lépe než horka. Zatopí si trávením vlákniny. Co vadí, je průvan. A vysoká vlhkost - což někteří chovatelé vyrobí v “utemovaných” stájích.
měla jsem jednu kozičku že stáje s ústředním topením,
To byla nějaká hodně luxusní stáj. Jediné vytápění, které jsem kdy viděla, bylo u selat. A samozřejmě u kuřat a jiné podobné drobotiny.
Však už jsem to psala. To, co je na Novinkách, dělím deseti. Mně stačí jenom ta hrozná čeština. Články spíchnuté horkou jehlou. Hlavně, aby byl nadpis dostatečně atraktivní.
Ale ona nemá CHS, takže nic přepisovat nemusí.
Já vycházela z toho, že třeba u ovcí nebo koní to tak bylo. Co jsem zaznamenala. Že někdo dostal zákaz chovu a pak měl stejně zvířata pod hlavičkou nějakého příbuzného.
list:Děkuji 😊
Není zač.
Sarah01:Možná jsem to napsala špatně, ale myslela jsem tím lehčí kostru i stavbu těla.
Tak to si myslíme stejně. Já to jenom popsala jako “placatost”. I ten tygr v Zoo, když ho člověk vidí zblízka, není žádný namakaný Rambo.
to se kurnik nemůže ovládnout
Ale oni chtějí jenom prudit. List to vystihnul moc pěkně a tleskám mu.
Tak a jsem zvědavá, jak to bude dál
Viz Sarah. Odvolá se. A nechápu zákaz chovu na 10 let. Ten by měl být doživotní. I když…, víme,, jak to bohužel chodí. Přepíše se na příbuzného a pojede se dál. Dokud lidi budou kupovat…
že vlk má atletičtější postavu, ne?
Otázka, co považujete za atletickou postavu. Chrta nebo pitbula?
Ono opravdu záleží. I u lidských sportovců je rozdíl mezi maratóncem a sprinterem. A oba dělají atletiku.
Zrzavci:Výborně, tak tímto děkuji za Vaše příspěvky a předpokládám, že tímto jsme to ukončili. Díky moc.
Tak nějak mi tento anonym připomíná toho z Krmení kuřat. Ale můžu se samozřejmě mýlit.
Teď vám úplně nerozumím
A co čekáte od anonyma? Ti se málokdy vyjadřují k věci. Jenom vykřikují do tmy.
Nicméně tenhle příspěvek se dá pochopit tak, že místo slepicím máte pomáhat lidem. Ale co je komu do toho?
Nehlídané děti statisticky umírají více útoky rozzuřených vlků než psů
Nechtěl jste to napsat obráceně? To by mi dávalo větší smysl.
By mě nenapadlo, že čokl, co je takhle veliký, má 25 - 40 kg.
Když oni jsou ti vlci opravdu strašně placatí. To není ani ČSV, natož NO. Kteří se tomu vlkovi nejvíc podobají. Domestikací prostě zmohutněli.
nejni to ani ftipný, a bohužel ne ani slušný
Tak nějak. Svět se v p…. obrací.
Jako, u starého osamělého člověka budiž. Ale u mladých nebo dokonce dětí je to za mě velký průšvih.
Akorát já měla díru udělanou ne z obličeje, ale pod horním rtem
To si nepamatuji. Omlouvám se, ale to mě zajímá taky. Safra, potřebovala bych si zajít na pitevnu a zopakovat si, jak je to s maxilárními dutinami. Aspoň u koní. Pod řezákovou kostí žádná dutina není. Nebo u lidí ano?
Píšu SZ.
A pak na pláži taky napadl a pokousal holčičku
Vlk na pláži se mi taky moc nezdá. Jak už jsem psala, to, co zveřejňují na Novinkách, pro mě není zrovna relevantní.
Už to tu nebudu spamovat.
No vidíte, mě by průběh hojení právě zajímal. I s detaily. Zatím jsem potkala jenom jednoho koně s trepanací lebky.
Ale kdyby to byl pes, neodnesl by psa jako kořist..
Ale to by neodnesl ani vlk. Si myslím. Jako, může zaútočit na ovci, kozu nebo prostě velikostně podobného býložravce, třeba i na to dítě, ale relativně velký pes pro něj není kořist, max překážka. Můj názor.
Ale rozuzlení se stejně nedozvíme.