24.08.2026, 10:50:22 xxx.xxx.147.163
zhubnout
Ano, minimálně toto.
zhubnout
Ano, minimálně toto.
ale třeba Beruška
Mám stejný názor. Vždyť tady nikdo nikoho nenutí, aby sděloval své jméno, adresu nebo konfekční velikost. Jde jenom o přehlednost diskutujících.
bude kyblíček 3 - 4x týdně.
Za mě to bude ohledně běžné minerálky stačit. V létě by to asi chtělo solný liz k dispozici pořád - přece jenom se všichni víc potíme.
Kilian:..a všichni bílé jarmilky
Jo jo.
my jsme přeci taky na tělák nosily modrý trenýrky a kluci červený
No jo, vlastně. Jsem se vrátila o 50 let zpět.
partyzanlh@seznam,cz:Dobry den
muj Tommy po podani Librely okamzize oslepl
Proč píšete totéž pod dvěma různými nicky ze stejné IP adresy?
acher:To je čistě náhoda postřeh syna. To oni sami.
Dobrá práce! Synova.
acher:Jj, kočka je osobnost a jen ona si rozhoduje, kdy, kde, jak a kým se nechá mazlit a hladit😀
Přesně!
acher:Někdo má u brány sádrové trpaslíky, u nás jsou také, ale ne sádroví.
Jak dlouho trvalo, než jste je tam naaranžovali a vyfotili? 🙂
je taky proti uřknutí
Tak to je jiná. Beru zpět.
Jako kotě se s námi převážně rvala místo mazlení. Hodně kousala a škrábala a pohladit se nechala zřídka.
Tohoto byste byli (aspoň z velké části) ušetřeni, kdybyste měli koťata dvě. Rada pro příště.
Šlo by s jejím chováním i v jejím věku ještě něco dělat?
Nešlo. Vy jste nepochopili základní kočičí premisu - je to bohyně a dovoluje vám, abyste u ní bydleli. Podle fotky soudím, že je polovenkovní a žádného prošlechtěného plemene, takže vás k životu opravdu nepotřebuje. Smiřte se s tím.
assil:Skvělý a pravdivý článek 😀
A navíc má jeho autor smysl pro humor.
Framík jel včera autobusem !
Já teda nevím, ale neměl by mít modrou mašličku, když je to kluk? 🙂
sutrik:Jo, na větší riziko útoku jiného psa při kombinaci fena a pes jsem taky myslela. Ale je menší riziko konfliktu doma.
Přesně takto jsem to myslela.
když budete mít dvě feny,
Já ze zdejších příspěvků pochopila, že mít doma dvě feny je naopak největší riziko. Že když dojde na věc, jsou schopny se servat na život a na smrt. Což jenom u psů nebo kombinace pes + fena není tak velké.
. Asi bychom bez toho jako druh nepřežili pravěk
Tehdy ne. Když nebyl úspěšný lov, tak tlupa trpěla hlady. Ale teď máme supermarkety.
Tak mi to naskočilo správně. Tenkrát jsem se pochopitelně nevyptávala, jak se to stalo.
Známej se už z lesa nevrátil,
Znala jsem ho taky? Časově by to odpovídalo.
A přece musel vědět, že tam ty kluci ležej, ne?
Přesně to jsem měla na mysli.
Jako jo, můžu slyšet nějaký šramot a jít to prozkoumat. Pryč. Ale nemůžu pálit do směru, kde leží lidi.
Prostě se otočil za hlukem,
Chápu a nechápu. Přece musí VĚDĚT, na co střílí. Ne, že se něco pohne a šustne.