21.10.2025, 16:38:33 xxx.xxx.147.163
myslím je to hodně tím věkem kdy se začne.
To rozhodně.
myslím je to hodně tím věkem kdy se začne.
To rozhodně.
Buggyra:Co je to první příbuzenská plemenitba? Za předpokladu, že jsou rodiče nepříbuzní. Pak to není příbuzenská plemenitba, ne?
Tím se myslí rodiče toho příbuzného páru, který použijeme pro plemenitbu.
Tím se myslí rodiče toho příbuzného páru, který použijeme pro plemenitbu.
Tak jestli jsem to správně pochopila, tak mám nepříbuzné rodiče a jejich potomky = sourozence můžu spárovat. Z lidského pohledu incest. Bratr se sestrou.
že na veterinární školu se přeci jen hlásí tak nějak ti z těch lepších polovin tříd,
To ano, ale většina umí anglicky asi tak jako já = mizerně. Pozoruji u maturit - v 80% jim rozumím. Neboli angličtina velmi jednoduchá.
Existuje. A používá se. Znám od koní.
Ale upřímně jsem váš příspěvek nepochopila. Co je to první příbuzenská plemenitba? Za předpokladu, že jsou rodiče nepříbuzní. Pak to není příbuzenská plemenitba, ne?
ančovička:…tedy..kuřata s pěti nohama, to musí být 😲🤦…to jsem ještě neviděla,ani netušila, že se stane…s čímpak ty hybridky asi kříži 😲😂
Ono se v tom počtu statisticky vývojové vady ukážou. Nemyslím, že by to byl výsledek příbuzenské plemenitby.
Já jednou jedinkrát viděla kuře se čtyřmi nohami a jehně s pěti.
V tomto je ten systém našeho školství špatně nastavený.
To si nemyslím. K nám přijdou děti, z nichž některé by z AJ odmaturovaly hned zítra i takové, které nevyplodí větu - zítra jdu plavat. Systém je +- stejný, ale záleží na škole i na tom dítěti.
Zničit vlka!
Já třeba tu prstní cévu hmatat neumím,
Vzadu ve spěnce. Nedá se “přehmátnout”.
To samozřejmě taky. Bohužel.
V tom Kometa asi bude mít lepší přehled.
Nebude. Učím na střední škole. Jediné, co pozoruji, je ústup od německého jazyka. Před 20, 25 lety byly třídy půlené na němčinu a angličtinu. Teď má němčinu ze 150 dětí sotva dvacet. A to máme “za rohem” Německo a Rakousko.
prstní tep neznamená vždy jen schvácení, ale i jakýkoliv jiný diskomort v kopytě.
Přesně tak. Já se před léty dopracovala k prstnímu tepu, když jsem měla novou rašpli a zabrala kopyto při úpravě moc.
Za mě je to cesta do pekel (pro psy i jejich majitele). Která je dlážděná dobrými úmysly. Doprovázená neznalostí.
Nerozumím. Vy jste takové kuřice převzala? A neposlala jste prodejce rovnou do háje?
Nekoupím, nezaplatím. Tak jaká reklamace.
No to ne, jenom kousíčky. Takže co, listí všude? Příšeří uvnitř? Žádný výhled ven? Živočichové lezoucí dovnitř?
Jako…, má to určitý kouzlo,
Mně se to laickým okem velmi líbí. To máte tak óbr zhradu? Ale neznám případná negativa.
To souhlasím.
Akorát ne kočkou. Ale jinak to dává smysl.
Děkuji. Ale za mě je větší pravděpodobnost, že kůň uhyne na koliku nebo je utracen kvůli zlomené noze.
Zažila jsem obojí, botulismus nikdy.
Opravdu je jedna myš v jednom velkém balíku takový problém?
Pokud se kůň navykne, nehrozí. My ji krmili léta. Pravda, k senu. Jako Buggyra.
Taky je otázka, jaký managment ti špičkoví koně mají. Ohledně krmení.