Perličky tedy nemám,ani bych nechtěla,ale asi moc chytré nejsou..některé moje slepice také přelétnou, spíš přešplhají, na sousední louku,přitom mají přes dva tisíce m2 zeleného výběhu k dispozici😀…ale vždycky se bez problémů vrátí domů.. perličky na to asi nemají🤔..
Asi ne. Máme na školním statku i perličky a ošetřovatel povídal, že jsou fakt úplně blbé. Že nepochopily systém zavírání do kurníku - jako, že se musí trefit do otevřených dveří.
Ona vám psala, že pes je kryptorchid? Ten by snad měl být vyloučen z chovu, ne?
Ano. To byli ti husky bez PP. Paní naprosto bezelstně napsala - já se jí na to ani neptala - že pes má jenom jednu kuličku, že mu dcera málo masírovala bříško. Ale, že je jinak plodný, takže cajk.
Odpověď na příspěvek uživatele gruntovník z 02.10.2024, 11:16:19
Ivermectin je určen k likvidaci oblých červů. Tedy i roupů. On bývá problém (aspoň teda u koní, že do konečníku té účinné látky už moc nedojde. U králíka lze podat i injekčně, pak by mohl být efekt větší. Akorát je tam dlouhá ochranná lhůta. Ale ta je u všech antiparazitik nějaká.
Ale učí, tak jsem se překlepla. Vy bude asi trošku podrážděný, zdá se mi. 🙂
Megi je žena.
A určitě není podrážděná, ale pobavená. Jako my ostatní. Protože po značce Marp a Rawbark přišla další. Jsem si schválně rozklikla - prý přirozená potrava, kterou psi přijímali ve volné přírodě. Ale s granulemi se tam asi nepotkávali.
tak se zase odhlaste, je to prostě pes podobný špicovi a na jiném webu píšou, že odběr je listopad nebo tak nějak, že teď se můžete jen přijet podívat a udělat reservé
ceny psů hodně spadly, koukala jsem včera
takže bezpapíráci za kolem 10 - úplně normální cena (teda kdybych chtěla svoje peníze hodit oknem a podpořit tohle choromyslné chování)
množka by si řekla 30 a podvodník vyrobí krásné fotografie
Jo, akorát že připouštějí kryptorchidním psem. Takže nic odhlašovat nebudu.