13.09.2025, 11:22:26 xxx.xxx.147.163
Já jsem z Chomutova
Tak to je úplně opačný konec republiky, než pocházím já. Takže jenom náhoda. I když…, ve šlonzačtině jsou i výrazy slovenské.
Já jsem z Chomutova
Tak to je úplně opačný konec republiky, než pocházím já. Takže jenom náhoda. I když…, ve šlonzačtině jsou i výrazy slovenské.
Jinak to snad mívají ti fighteři
Jenže tam jde jenom o zdeformovanou chrupavku, ne o infekci. To je horší. Není to jenom estetická vada. I když - komu to Tyson ukousnul ucho?
A odkud jsi?
U některých jsem už +- zorientovaná, ale ty jsi mi nějak unikla.
Asi když to po práci umyje,tak ten pot nebude působit na tu gelovku tak dlouho.
Blbost!
Porušuji svůj závazek na vás nereagovat. Ten pot během práce proniká do gelovky a nějaké omytí potom to nevyřeší.
fríský:Děkuji za odpověď. Novou jsem objednala,ale než vyhodím tu starou,tak to zkusím ještě něco s tím udělat.
Zkuste. Ale za mě tu původní funkčnost mít už nebude.
U svého koně bych ji prostě nemilosrdně vyhodila a koupila novou. Nebudu šetřit na nesprávném místě.
Ph:do omelety se davaji vyslehana vejce nebo aspon bilek
Viz výše. Omeleta versus amoleta.
Amoleta je omeleta
Po “naszymu” je to jinak.
Pro mě je omeleta něco tlustšího a hutnějšího a vesměs naslano. Palačinka (amoleta) je tenká s černými puchýřky a nasladko.
Teda, tak malá zemička a tolik různých pojmů a nedorozumění.
Jen nevím, jak v tom uchu, kam koukat, moc prostoru tam není
Nebojte, on si ten prostor vytvoří. Vygůglete si obrázky otohematom.
Být to můj pes, už jsem dávno u veta.
BaLu:Není to v tom Jindřichově Hradci ta žena, kterou tak ohnivě obhajovala Leithian?
Mám za to, že to byla nějaká “chovatelka” v Dasném. Ale to by věděla lépe Aluška, přes jezevčíky.
Možná si to už špatně pamatuju, ale byly to opravdu spíš palačinky (mouka, mléko, vejce) než bramboráky.
No jo, hematom, na ten jsem pozapomněla.
Tak v tom případě jsem se zatím setkala jenom s nenormálními kocoury. Mrtvolky buď čistě zakousnuté nebo sežrané.
Zahojit by se mělo v pohodě (ale hlídat případnou infekci). Ucho nejspíš zůstane zdeformované.
Já bych šla k vetovi, ale vy doktorům moc nevěříte, pokud si pamatuji.
stačí aby neměl vypadlej mozek
No, jenže oni ho právě v tom okamžiku vypadlej mají.
Je to marný, je to marný, je to…
OT - my si vlastně tykáme, takže tobě, mně a spoustě dalších…
Pravda, já měla vždycky kocoury.
babička dělala výborné bramborové placky na sporáku.
Moje babička takhle dělala “amolety”. Něco jako palačinky.
proč by to dělala
Panička, přesněji řečeno otrokyně, nakrmí, ne? K tomu nás přece mají.
.tohle přeci soudnej člověk nemůže udělat ani když je začátečník a štěndo kupuje prvně…
Jak vidíte, může. Prostě zafunguje - ťuťu ňuňu štěňátko a rozum se jaksi upozadí.
Vám, mně a spoustě dalších je to jasné, ale jsou i ti ostatní.
To já dršťkovou miluju. Smažená játra taky. Jako dítě jsem je jedla i syrová. Teď už by mě to nenapadlo.
A co tatarák, ten byste zvládla? V červeném mase je taky železo.
Tak asi jo.
Já měla jenom jednoho polovenkovního kocoura a ten nic nevypitvával.
Předchozí domácí ulovil myši dvě, které měly tu smůlu (a drzost) vlézt do špajzu. Z jedné, větší, zbyl jenom ocásek, menší pozřel celou.
Tak asi je to kus od kusu.