26.03.2026, 15:54:41 xxx.xxx.224.101
4 l fyzaku je bad joke,
Mě to taky zarazilo. Myslím si správně, že je to málo? Vzhledem k celkovému objemu krve…
4 l fyzaku je bad joke,
Mě to taky zarazilo. Myslím si správně, že je to málo? Vzhledem k celkovému objemu krve…
a jak nemám potřebu někam chodit tak mi izolace nevadila
Na Hospodském kvízu jsem závislá, jinam nechodím.
A není tetanus povinný pro všechny?
Jak to myslíte? Pro lidi není žádná povinná vakcína (třeba jako vzteklina u psů). Tetanus už vůbec ne - není nakažlivý.
A to má zakaz chovu psů.
Když má i pedofil zákaz pracovat s dětmi na 5 let….
Jste ještě neslyšela o zácpových kolikách
Slyšela, ale v praxi nezažila. Vlastně vůbec jsem se kolikami u koní za 40 let moc nepotkala. Vybavuje se mi jenom jeden případ, tam to dopadlo fatálně, ale přesnou příčinu nevím - možná nekvalitní seno, majitelky si tenkrát sháněly a vozily vlastní.
Divně to ta příroda zařídila - celou zimu to organismus vydrží a pak?
Je to divné, ale je to tak. Organizmus jede na nějaký setrvačník a pak… Zjara mám nejvíc mrtvolek na pitvu.
ale když já nemusím a nepotřebuji tak prostě ne no. 😀
Mám to podobně. Proti covidu jesem se nechala očkovat jenom proto, abych mohla do hospody na kvíz - jinak jsem potřebu neměla. Klíšťovku mám, abych udělala radost svému obvodnímu lékaři. A samozřejmě tetanus - pohybuji se kolem koní a hrabu se v hlíně - tady mi to dává smysl.
Anonymní:Podle mě teda zdraví je kolektivní záležitost.
Tak to je vrchol idioce
A vy jste taky idio… Jak myslíte, že jsme se zbavili černých (pravých) neštovic?
Odpověď nečekám. Anonymové se objeví, zasmrdí a zase zmizí.
Dá. Měla jsem a mám domácí kocoury. S přístupem na balkón.
a kůň se mi u toho zapomene napít.
Tak snad není blbej.😉že by se nenapil.
Když tráva zmokne přejdu rovnou na trávu
Této větě nerozumím.
U koní náhlý přechod z trávy na seno problém způsobit může
To mě zaujalo. Když se mi kůň schvátí na pastvě, tak ho přece musím převést na seno, ne?
: Mokrá tráva není problém
To se shodneme. Mokrá tráva není totéž co zapařená.
Buggyra:To jako v létě krmíte jenom trávu, ale když ta zmokne, ze dne na den v tom létě přejdete na seno? To asi ne?
Já to taky úplně nepochopila. Býložravci se přece běžně pasou i na mokré trávě, když prší.
Navíc výrok o samcích je tak feministický, až se mi zatajil dech. Ano, pro některé madam jsou bilogičtí samci jen “pomocným personálem”.
Ale vždyť to tak u některých živočišných druhů je. Trubci, stejně jako třeba samci kudlanek nebo pavouků nebo vakomyší jsou doslova na jedno použití. To vymyslela matka příroda, ne feministky.😉
Už tam není.😉
jezdci na zádech hned tak neuteče,
No nevím, jezdec na zádech se dá vždycky odložit…😉A pak se může prchat do aleluja.
Za mě je zatahání mnohem náročnější (a těžší) než obsedání. A můžou tam nastat i větší prů… švihy.
Tatínek ani maminka už nežijí. Ohledně sestry předpokládám, že by nejdřív volal švagr nebo synovec. Takže se za ohroženou kategorii nepovažuji.
Prostě nebrat cizí čísla.
To u rodičů dětí úplně nejde. Takže zvedám. Ale filtruji.
a pak mi docvakne, že úplně s klidem…
Když někdo předá na ulici své celoživotní úspory “bankéři”, aby je zachránil před hackerem…