29.03.2026, 07:58:03 xxx.xxx.147.163
Mně jinak Firefox vyhovuje.
Holt máme každá jinou zkušenost. Já se na Firefoxu musela pořád přihlašovat a měnit barvičky. Ale pravda - taky až v poslední době.
Mně jinak Firefox vyhovuje.
Holt máme každá jinou zkušenost. Já se na Firefoxu musela pořád přihlašovat a měnit barvičky. Ale pravda - taky až v poslední době.
A proto jsem Firefox opustila. Na radu našeho ajťáka.
Mně nebliká nic. Na notebooku.
škoda si ničit nervy pro blbost jiných.
Přesně tak.
Je to marný, je to marný, je to…
Dál už to znáš. Kdo nechce, tak se nepoučí.
n by se snad měl zlepšit s maskou/překrytím nozder,
Ano, měl by. Ale u některých koní nepomůže ani to. Tím vás nechci děsit, ale je to prostě tak.
Kutiky, to som nikdy nevedela, co je.
A to já jo. Jako dítě školou povinné i později. Ale s věkem to odeznělo.
prostě vše dřevěný jede odzdola nahoru jako šílená a k tomu ještě háže hlavou a drbe si nozdry, hlavně když je vítr.
Tak nějak mě napadá HS…
No, takže by to vysvětlovalo nejspíš i toho Vašeho koníka před lety?
Není to vyloučené. Kultivace se tehdy nedělala, v mozku byla zjištěna jenom blíže nespecifikovaná - už si taky nepamatuji - leukocytóza? lymfocytóza?
Ve finále je to jedno, prostě kůň po smrti. Rychle a nečekaně.
zda je vulgární slovo melete, nebo leyna
Ani jedno. Obé by prošlo i slovníkem spisovné češtiny.
Nepamatuje.
Nešlo o babu s nevábným přívlastkem, ale o velmi explicitní výraz, který je ve slušné společnosti vnímán jako vulgární
tak to budeme muset líp probrat.
Určitě proberte. Aby se na někdo nechtěl jenom napakovat.
Veřejně psát nebudu. A SZ nemám kam poslat.
A kdy k němu půjdete?
Právě, že se k němu v dohledné době nechystám. Od té doby, co existují e-recepty…
Ale příspěvek viz výše.
Přesně takto to myslím. Ošetřit a léčit mě musí. Stejně jako alkoholika nebo feťáka, který si odvařil játra a ledviny.
Jestli podržím myšlenku (jako, že asi ne), tak se zeptám svého obvoďáka. Jestli je očkování proti tetanu povinné - jako, odmítnu, tetanus chytím a budu popotahována? Vzhledem k tomu, že stejně nejspíš umřu…
A kde k tomu může to zvíře přijít proboha?
Všude. Však to Horsana píše - streptokoci a stafylokoci jsou kolem nás i na nás, v řádu miliard. Většinou neškodí, ale když narazí na oslabeného jedince… Proto třeba vadí přílišná hygiena, protože si smyjeme přirozeně nízké pH. které baktérím (i kvasinkám) nedělá úplně dobře. Vědí dermatologové i gynekologové.
Váš příspěvek byl smazán kvůli vulgaritě.
Mně taky.
Beru podle sebe - nic teda nepronajímám, ale už se mi dvakrát "povedlo" vytopit sousedy. Bez problémů to šlo z pojistky.
Pojišťovna na to říká co?
Já bych teda v hotovosti nic nehradila.
Ad vitamíny - jak jsem psala, mí kocouři měli a mají přístup na balkón, kde se vyhřívají a vyrábějí si tak vit D. Co kočky neumějí, vytvořit si vitamín A - proto občas koupím drůbeží játra.