05.08.2025, 17:11:45 xxx.xxx.147.163
, že většina vedoucích na ty tábory jezdila jen z tohoto důvodu
Nevím, jak tenkrát, ale teď to mají budoucí učitelé jako součást pedagogické praxe.
, že většina vedoucích na ty tábory jezdila jen z tohoto důvodu
Nevím, jak tenkrát, ale teď to mají budoucí učitelé jako součást pedagogické praxe.
Reni a v čem to spočívá?
V 99% odstranění inzerátů a příspěvků, které nabízejí půjčky nebo léky. Občas očividně podvodný inzerát - teď naposled pomeranian za 6 000. Z Běloruska.
Ano.
jmenujou spondyloza?
Ano. Výrůstky (osteofyty) tlačí na míchu a taky můžou vést ke srůstu obratlů. Znám teda spíš u psů než lidí.
Nechápu to ani z pohledu těch majitelů. To jako v každé krizové situaci bude pán psa špendlit k zemi? Viz janaa - košík a vodítko je nenapadlo? Co pak z takového venčení mají?
Já to znám odjakživa taky jako babka a dědek.
video mi nejde už přehrát
Přitom se dá ta písnička dohledat a přehrát. Trochu nerozumím tomu zablokování.
Malá zebřička - strašné! Ale co chtít od Novinek, no.
No jo, ale pak se to plete. Já rozlišuju páteřní kanál, který tvoří obratlové oblouky a prochází v něm mícha. A míšní kanál alias centrální, který je uvnitř míchy.
způsob tohoto léta
je poněkud nešťastným. Už dlouho si nepamatuji, že bych musela přitápět rybičkám.
Chápu i seno. Ale první senoseč byla dobrá, nebo ne?
Ne, mně se mozek vypne sám.🙂Prostě horizontální poloha = spánek.
My máme raději pozitivní zprávy.
bambule:Tipuju přástevníka hluchavkového. Žluté a bílé skvrny a červená vykukující spodní křídla. Takže za mě přástevník.
Bingo! Děkuji za rozluštění.
Dublinbarzoj:Dnes venčení bez velkých bráchů, ale zato s holkama, ta bílo černá je sestřička 😍. Na na koupačku došlo 🙈
Ta druhá fotka… Takhle neposkládá nohy snad ani gepard. Kolik dokáže mít takový barzoj na tachometru ? A ten ocas jak hromosvod 🙂
Lilo celý sobotní večer
Podle předpovědi by už mělo být jenom lépe.
jsou hroty dovnitř míšního kanálu
Asi myslíte spíš páteřní kanál. Spondylóza?
tohle jsou trapné výhovorky.
Však já vím. Tohle jsem dala jenom jako příklad, na co všechno se ti množitelé vymlouvají.
Přástevník to není určitě. Ten vypadá jinak - je takový strakatě pruhovaný nebo jak to popsat.
To, co prosvítá, je za mě zadeček. Pořád hlasuju za vřetenušku.
Ono je to takové zmoklé. Nicméně děkuji za odpověď.
Cvrk:U nás jsou podobné tři druhy, já to do druhu nepoznám. A podle fotek jsou variabilní hodně.
Můžete se podívat na fotky Xerxové ve vlákně Psi v médiích? Dohadujeme se , jestli je to běloskvrnáč nebo vřetenuška. Děkuji.