Na zahradě pak bezpečně poznám čí h..no je čí?
Zrovna jsem se tomu tuhle smála, jak má každý svůj “podpis” 😀
Na zahradě pak bezpečně poznám čí h..no je čí?
Zrovna jsem se tomu tuhle smála, jak má každý svůj “podpis” 😀
Jeeej, já koukala jen na tu fotku pro Balu 😄 Kuřivody už vidím! Že jste se nestavila na kafe ;)
Já teda neodhalím, mně to nic neříká…
Beru z krmimmasem, rozváží mrazákem celou ČR jednou týdně, s kvalitou jsem velmi spokojená.
Beru z krmimmasem, rozváží mrazákem celou ČR jednou týdně, s kvalitou jsem velmi spokojená.
A jak namyšleně se tváří 🥰
To je takový mopslí specifikum a plemenný znak: při stříhání drápů všichni vyváděj, jak kdybyste jim ty haksny řezali za živa. Chlap mi je neumí podržet, tak uvidíme, jak to půjde s tímhle.
Volejte psociálku, tohle služka už přehnala!
Jj, na pohled, až na křivý prsty, už to taková hrůza není. Tamto bylo hned po sundání sádry. Jen ty modřiny nemizí.
Ještě jsem si půjčila biolampu, však já se nedám!
Zdravej, mladej a bohatej 👍
Mno… ten vykloubenej prostředníček je špatnej… kloub stále velmi zbytnělý, se zánětem a hlavně absolutně ztuhlý, nenarovnám ho ani silou s dopomocí druhé ruky 😢Zároveň nejsem schopna úchopu, téměř vůbec. Zlomený kloub na prsteníčku už zůstane rigidní s mírnou rotací posledního článku prstu. Takže je ta ruka skoro stejně k ničemu, jako v tý sádře. Byla jsem u svojí skvělý fyzio, cvičím x-krát denně - zatím jen pasivně, masíruju, přebírám fazole, dlachním ježka, nahřívám, mažu… bolí mě zápěstí, svaly na předloktí za ty 4 týdny úplně zmizely, takže teď i při tý mini námaze jsou namožený.
No taková blbost a takový trápení s tím…
Na foto maximální možná flexe a pokus o zatnutí v pěst - víc ani ťuk.
Horsana: 🥳💐🍀
A to mě právě kobyly baví, každej den máte jinýho koně 😃
Jj, je skvělej.
Jednoruč jaksi remontu nic nenaučim…. Jen bych jí zamotala hlavu.
Moc děkuji, za obě ❤️
Na Knedličku jsem pyšná, na to, jaká je to cíťa, je s cizím a ještě chlapem úplně v pohodě. Ale ono je to hrozně o tom, co ten člověk vyzařuje. Jak říká ustajovatelka: tahle kobyla má na to radar…
Jinak já se na koně asi jen tak nedostanu. Dneska mi sundali sádru a rozhýbat ty prsty prý bude těžký a na hodně dlouho… 😢
Sbíhají, ale jen k tomu pivu. Je pro ně neodolatelný.
Síťka se dává okolo. Jakoby ohrádka.
Slimáky chytám do misek s pivem - spolehlivé. A letos zkouším měděnou síťku.
Chuďátko pruhaté, mám podezření na něco podobnýho u Barbary…