Ať se odvolá na pojišťovnu proti tomu zamítnutí a argumentuje tím, co píšete. Taky mi kdysi plnění zamítli, podala jsem odvolání a pak plnili. Oni to zkouší, protože se hodně lidí už zpátky neozve.
Ať se odvolá na pojišťovnu proti tomu zamítnutí a argumentuje tím, co píšete. Taky mi kdysi plnění zamítli, podala jsem odvolání a pak plnili. Oni to zkouší, protože se hodně lidí už zpátky neozve.
Zrzík byl můj první morgan a na třech letech uhynul právě na atypickou myopatii…
S koněm hlavně nehýbat - svaly jsou v křeči a pohyb způsobí potrhání svalových vláken - nevratné škody. Je potřeba koně neustále proplachovat fízákem, případně dalšími léky. Víc možná poví Horsana.
Pamatuju si, že vet po pitvě říkal, že Zrzík měl úplně rozpadlý játra - takový černý bahno - a ledviny.
Taky mě hned napadl javor a vzpomněla jsem na Zrzíka. Pro otravu stačí velmi malé množství těch semenáčků. Nechte vzít krev, tam to uvidíte hned.
Novinka je, ze si hryzie rany
Fantomová bolest? Anebo to prostě svědí, protože se to hojí?
A jinak náhodou vypadá skvěle!
Strašný…
Tohle se dá zachránit? 😢
A jinak těm přírodním věcem já v tomto případě moc nevěřím, že jsou dostatečně účinné. Poté, co jsem vloni na psovi našla lezoucího pijáka, tak mám strach a jdu na jistotu…
No já právě dávala dřív Bravecto, ale teď už třetí sezonu Simparicu, za mě je šetrnější. Teď už ale prý snad existuje Bravecto v injekci, které se uvolňuje postupně, to by taky mohlo být řešení…?
Já dala Simparicu už před 14 dny.
Demence se léčit nedá.
Ano, dnes chvílemi taky tak.
Uuaaaa ráno zase -4, nějak blbě jsem se oblíkla a teď už hodinu nemůžu rozmrznout 🙂
Kdyby někomu přišla šestka za Acavallo bezpečnostní třmeny přehnaný, jako mně, tak můžu doporučit napodobeninu z Temu za dvojku 👍🏻
Ach ženy drahé, jak a kdy se to stalo, to netušim, ale zdá se mi, že mi ty roky nějak protekly mezi prsty… Ale teď se všechno změní! Už jen dva a půl měsíce…
Zoranka už ani nekomentuju, dělá mi strašnou radost, vždycky to jen čtu s přiblblým rozněžnělým výrazem, vypadám jak dement, ale to mi vůůůůbec neva!! 🥰
U nás dnes zas mrzlo jaksviň, ale po devátý už slunko celkem začlo hřát. Přijela jsem v devět od dochtora a jelikož jsem ve výpovědi, tak už na to peču a místo, abych si šla hned sednout k pc, jsem ještě na hodinku vyběhla se smečkou do lesa 😍 to se to pak hned líp pracuje!
Díky, s Aničkou se známe právě skrz dámská sedla a s Nickem už trénuji od loňska a moc mi vyhovuje.
Na druhou stranu… teď nový seriál na Primě O lidech a koních bo jak se to zove…. a tam celou dobu valacha prezentujou jako kobylu, co potratila… že se jí tam v x záběrech houpe pod břichem něco, co by kobyly fakt mít neměly, to nikomu z produkce asi nevadilo…. tvl prostě. Pak nemaj bejt ty lidi zblblí…
Zoran je borec, házet prdelí se mu zachtělo, tak to už je fšecko cajk 🥰
A vy fšichni kolem něj jste taky borci!!!
Toho trenéra.