Doporučíš konkrétně?
Doporučíš konkrétně?
U nás taky pohanka frčí 👍🏻
Já dnes po čtvrt roce venku s Knedličkou, sednout jsem si netroufla 🤭 zase tak moc vyrostla! Za měsíc jí bude sedm ❤️
A co s tim děláš?
A už jste viděli křížence krávy s koněm podle Temu? 🤣🤣🤣
Barča z něj má průjem.
Teeeda, takovej odchod v plný síle si můžeme všichni jen přát… Upřímnou soustrast.
Já nakonec nic, protože jsem našla jen ty dvě hovězí, co sem dala megi. A u nás je hovězí zapovězeno.
No já se právě moc neoblíkla a hlavně jsem neoblíkla Elinu. Ale vona si poradila, lítala jak pošuk, takže jí zima bejt fakt nemohla.
Jeeee tyhle kostky “másla” jsem kupovávala před lety letoucími, když jsem s masem začínala, ty byly super, akorátní porce pro malopsy. Díky za tip.
Dneska ráno venčení v -3 stupních, pak přejedu kopec do LBC a tam +9…. kurňa my chceme taky jaro, pučte nám ho taky!
Ale on už opravdu vypadá jako kůň - nebo možná mula, ale prostě něco koňovitýho určitě!!
“Hej pojď nebo tě sežere nějakej orel!” 🤣
Tak třeba máš tenhle týden noční a to si od študentíků odpočineš 🤭
No a ještě ta pohyblivá pracovní doba, to je další věc. To je pro tělo úplně strašný, si to pamatuju, když jsem jako 20 letá dělala 24h směny a po skončení jsem se dávala ještě 3 roky do kupy, fuj…
Jako já Tě obdivuju. Já po takových šichtách v práci s těma nervama, bych mimo pracovní dobu jen ležela doma v komatu. Nic jinýho bych nezvládala…
Kolik dnů v týdnu jsi na klinice a kolik dnů “v luftě”? A kdy teda jako spíš??
Konečně je teplo už od rána i u nás. Dali jsme si osm kiláčků a teď se vyhříváme na zahradě ❤️
Vzpomene si tady ještě někdo (Horsana zajisté) na anabázi s Dadly nohou a léčení potencovaným medem? Tak se o ní právě teď píše diplomová práce. Doufám, že pak dostanu svolení ke zveřejnění, kdyby to někoho zajímalo.
Jsou to Irové ;) Těsně vedle.
Tak to gratuluju, že to drží. Páč: můj muž taky přišel, že děravá kapca. Na džínách, jeho oblíbených. Ďoura jak do pekla, pachtila sem se s tim růčo asi hodinu nemaje stroje. Tvl von to voblíknul, strčil ruku do kapsy a ozvalo se křup! Problém nebyly stehy, ale látka samotná, která se prostě sypala a roztrhla těsně vedle mého ozdobného stehu. Grrrrrrr!
jj, přesně tak, měla z fleků děsnou radost 🙂