Dnes ráno opět krásně mrazivo a tudíž sucho. Myslím, že během několika týdnů se mi po těchto ránech bude stýskat 🙂
Dnes ráno opět krásně mrazivo a tudíž sucho. Myslím, že během několika týdnů se mi po těchto ránech bude stýskat 🙂
Díky.
A ještě jsem pls zjitila, že přestaly chodit mailový upozornění na soukr. zprávy.
Někdo zas musí obšťastňovat prostý lid psaným textem. To zas neumim já. A tak to má být. Ten umí to a ten zas tohle…
Mrs. Zrzavá: já jsem teda taky pletla naposled jako náctiletá a pamatuju si, že to bylo celkem těžký, oproti hákování….
Mrx. Xerxová: tak ale to je dobře, to je hezká záliba, jak píšeš, lepší než čumět do mobilu (nebo natáčet influencérský videja)…
Jinak já ještě ráda vyšívala křížkovou výšivkou, ale bohužel na to s mýma švidravýma očima fakt blbě vidim… Ale v mojí nový modrý kůchni (letos teda už čtyřletý) jsem chtěla takový ty retro záclonky do voken a na ty jsem si vyšila ozdobnou stužku a tu miluju.
Je to děsně jednoduchý! Navíc dneska máte interfernety plný videí pro úplný lamy (= pro mě), takže to fakt zvládne každej!
Sukňa byly jen dlouhý sloupky.
Vo pomatení nepolemizuju, to je jistota!
Děkuji za poklonu, ale nejsem ;) Já háčkuju jen takový jednoduchý věci, na relax - košíky, kabelky, prostírání, bezprstový rukavice, šátky. Jo a jednou jsem si vlastně uháčkovala sukni, tak je v zimě skvělá, mám zadnici krásně v teple. Nejvíc mě baví šátky 🥰 zatím mám tyhle tři, teď háčkuju další dva jako dárek.
Éliška má svojí značkovou garderóbu (dražší hadry, než já), páč ona je nosit fakt potřebuje, jak je nahatá. Vasil má podsady na rozdávání.
Tenhle svetřík trval asi tři večery u tv, nic hroznýho.
Tohle je hákovaný, ale fakt jako hodně od oka a nic, kromě šátků, hákovat neumim. No ale funkci to splní a na ples v tom nepude, tak je mu(i) to buřt 🙂
Tssss, náhodou Vasilovi jsem svetr už vyrobila!! Je takovej hodně nepovedenej, ale sedí mu a jemu to stačí.
Na konci května skončím ve stávajícím zaměstnání a začne mi nový život, který nebudu trávit v práci 🥰
Zoran je pěknej uličník a tím mi dělá radost 🤪
Moje milovaná fyzio si klidně odešla na mateřskou a mě nechala bezprizorní!!
Ale neva, já už jí brzo vůůůůbec nebudu potřebovat, tralala! Už jen vydržet do konce května 😇
Kdo nikdy neměl mopse, neví, co to znamená malej překážející pes. Oni to mají přímo ve standardu plemene - “mistři v překážení”. Podepisuji.
S Pinďou se podle mě nedá ani jít si na pár hodin lehnout 🙂
Taky to nefunguje při přihlašování na různých zařízeních pod jedním už. jménem. Např. nastavím na PC, přejdu na mobil a tam to není. A obráceně.
Za voknem to vypadá hezky, ale u nás jsou jen 3 stupně… brrrrrr.
Mno se smečkou to tak dokonalej úklid není, ale samozřejmě pomoc obrovská…
Co to, kdo to?? Něco mi uniklo? 😍
Dnes ráno venku parádně, sice mrzlo jaksviň, ale aspoň jsme se nebořili v bahně. A teď už má být pořád jen sluníčko 🥰
Stejný problém - psala jsem v tématu “Pro admina”.
Po sobotním updatu si prohlížeč (?) nepamatuje vybrané kategorie v diskuzích. Po naklikání vybraných kategorií, následním rozkliku některého z témat a návratu zpět na seznam témat vidím opět všechny kategorie, ne jen ty mnou vybrané.