Moc držím dál palce… a na místní administrativu se teď vykašli a aspoň chvíli si oddychni. On Tě bude ještě moc potřebovat! A nejen on…
Moc držím dál palce… a na místní administrativu se teď vykašli a aspoň chvíli si oddychni. On Tě bude ještě moc potřebovat! A nejen on…
posílám do SZ
Nejlevněji jsem našla za 68,50 za kus. Kupujete přímo u veta?
Tak Valentýnek se krásně zabydluje, učí se žít uvnitř v domečku a poznává všechno, co do teď neznal. Je moc šikovnej, nová panička je z něj nadšená 🥰
Ta je super, já jí neznala, ale když jsem měla Šťopku po odstranění 1,5 mléčný lišty a byla chudák rozříznutá od krku až po rozkrok, tak mi jí na veterině dali na tu obří jizvu a od tý doby na ní nedám dopustit!
Horsana: ta mast s medem není to Vetramil? Ta je taky skvělá, je to sice vet. mast, ale používám i na sebe (y)
Já jsem nadšená, že znova mrzne, protože není bahno! 👍
Horsano, zkuste med - pamatuješ na Dadly nohu? 50:1 med:propolisová tinktura - klidně i jen med. Ale musí se dávat anaerobně, což na některých místech asi nepůjde…
A opět, hluboko přehluboko smekám a hlavně DĚKUJI 🍀
Nedávno jsem tu psala, že kamarádka shání pejska. Tak včera jsme přivezli Valentýnka ❤️
Jely jsme o víkendu s kamarádkou vyvenčit smečku na výlet. Vzala jsem projet jedno z našich starších Mini, které když se vytáčí nad 3t otáček, tak následně padá do nouze (budeme řešit na jaře). Stála jsem na křižovatce, kde z vedlejší najíždím na hodně frekventovanou hlavní, byl celkem provoz. Vzhledem k omezení auta, jsem nijak nespěchala a chtěla si nechat prostor na pomalý rozjezd, abych to právě nemusela vytáčet. Za mnou kokos v Kodiaqu, na hlavní v obou směrech proud aut, takže jsem tam stála celkem dlouho, nebyla možnost vyjet. Tak mě začal vytrubovat, já se začla hrozně smát, mě tihle lidi přijdou fakt směšní. Najela jsem konečně na hlavní a on se mě samozřejmě jal okamžitě ještě na plný čáře předjíždět. Já výtlem a do okýnka jsem mu poslala middle finger. Kamarádka zděšená a prej: “tebe to troubení nerozhodí?” Ne, fakt ne 😄
A nevyřešila by to taková ta gelová podložka pod nátylník (bo z čeho to je)?
Výborný je do očí černý čaj - je antiseptický. Používám u koní, psů i lidí a vždy super výsledky. Ten má doma určitě každý a jako první pomoc je skvělý.
Mně vždycky mopsle začínaly línat začátkem ledna.
Lenacia: co je ona za plemeno? Co takhle PSSM? Taky se projevuje velkou neochotou při sedlání (dotahování) a tím, že kůň je “psycho”.
Hih, takhle vidí naší smečku AI ❤️
My se dnes vydali na výlet do Cvikova… no nečekala jsem, že se budeme v lese brodit sněhem a klouzat po ledu, všude jinde už to slezlo. Nakonec jsme okruh výrazně zkrátili a už jsme zpátky doma pod dekou.
Díky všem za rady a doporučení. Stejně si pořád neumím představit, že vedu svoje tři psy na vodítkách a přitom mám vytasit cokoliv a ještě se s tím ideálně strefit. A to mám dva ze tří psů připnutý do sedáku.
Jako se zvukama jsou tak nějak v pohodě. Ovšem jsou zvuky a zvuky, že…
Jo to mě taky napadlo jít na to takhle, přes majetek a peníze. Celá vesnice ví, v čem my jezdíme, tak mu zavolat, že jsem to vybrala na poslední chvíli a že jestli chce platit opravu za x desítek až stovek tisíc, tak že neni problém. Na prachy tyhle lidi slyšej.
S nima moc řeč není - jsou to takoví bílí kikáni :/ A starosta se tím zabývate nebude, neb v naší obci je volné pobíhání psů dovoleno…
Ale jak píšeš - zřejmě to byla fakt náhoda, za ty roky, co tu žijeme se to stalo poprvé s tím, že tyhle psy mají určitě už několik let.
Ale i tak mám prostě strach, já bych svoje tři proti těmhle třem rozhodně neubránila, to asi ani není možný 😢