Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 06.01.2026, 13:07:41
Problémy v oblasti krční páteře způsobují motání hlavy, nevolnosti apod. V podstatě to jsou stejné stavy, jako když trpíte na nízký tlak. Mně na blokace pomáhá pouze kombinace myorelaxant + lék na bolest + suché teplo (používám kapsaicinové náplasti).
U nás ráno -18, oblíknout celou smečku byla dobrá ranní rozcvička. Pak jsem je vykopla a než jsem se stihla oblíknout sama, abych za nima vyběhla na zahradu, tak se mi ten dobytek vych*al hned za dveře na verandu… Uuuaaaa 😈
Konečně to trochu připomíná zimu, včera celý den sypalo, ale dneska už je teplo, tak už je to dost těžký a mokrý. Ale holky nadšený. Vasil to jistil z gauče, včera trochu chrchlal.
Kdybyste někdo věděl o pejskovi k adopci, tak dejte pls vědět. Vše, co je online, máme prošmejděné.
Požadavky: menší nebo střední vzrůst, ne štěně, spíše klidnější povahy, ideálně jednoduchá povaha (ne přílišný strach, agrese apod.), jedno jestli pes nebo fena. Bude bydlet v domku se zahradou (uvnitř), na konci vesnice, hned před domem louky, lesy. Musí zvládat být sám v pracovní době majitelky, tzn. bez separační úzkosti. Pokud se jedná jen o běžnou nesamostatnost, to pořešíme. Budoucí potenciální majitelka je řekněme pokročilý začátečník. Musí se snést se psy (s mojí smečkou především 🙂 ). Ne x picbumů, border, bíglů apod. 🙂 Já vím, požadavků dost, ale…