Píšete, že zvrací ráno šťávy - nemůže to být z hladu? Jako to má naše Bára. V kolik a co krmíte večer jako poslední žrádlo?
Píšete, že zvrací ráno šťávy - nemůže to být z hladu? Jako to má naše Bára. V kolik a co krmíte večer jako poslední žrádlo?
Dneska fuj, mokro, bahno a lezavo…
V okolí zvířecích farem už si letos ohňostroj nikdo neodpálí.
Může napsat jen nezměrný optimista a idealista…
To může mít milion a jednu příčinu, fakt těžko říct.
SZ.
Pec je boží 😍
Ach ne, to mě moc mrzí :/ Upřímnou soustrast…
Koukám, že byly včera asi nějaký pozitivní erekce na slunci 😍😄 Taky gratuluju, mně málem slza ukápla. I když potom večer mě zas málem sežral, blboun jeden.
Něco takovýho, jako je Vasil, fakt nechcete. Ale jinak normálního mopslíka můžu jen doporučit, na neustálé pronásledování páníčka, fyzický kontakt v jakékoliv situaci, dělání šaškáren a prdění a funění do obličeje jsou naprosto ideální!
Dneska jsme opět trochu pocvičili, šlo mu to jako včera. A potom se stalo něco nevídaného. Vyskočil ke na křeslo na klín a USNUL! Poprvé po roce a půl, co je u nás ❤️
Martina Vondráková - web + FCB “Jak na drápky”
Tak máme s Vasilem po tréninku a bylo to - BOŽÍ! Fakt nejlíp utracený peníze za poslední dobu. Ten pes je strašlivě chytrej (což jsem věděla), jen jsem prostě potřebovala nakopnout, jak s ním pracovat. Byl úplně skvělej, po prvním cvičení se jak mávnutím proutku uklidnil a pak šlapal jak profík, zvládl i vyšší úrovně daných cviků. Mám fakt velkou radost 😍
Dneska už byla málem za modelínu, neb jí chtěla fyzio dát na záda tejpy. Jenže na teriéří srsti jaksi smolíček. A to je čerstvě vytrimovaná. Škoda no, mohly jsme být tejp-duo 😀
Mně se hrubě nelíbilo opakované prohlášení nějaký tý veterinářky (?) z SVS (?), že ti psi trpí poruchami chování. Ne, oni se chovají naprosto přirozeně, to, že se to nehodí lidem do krámu, přeci kua neznamená, že jsou narušení… Obzvlášť, když je vytáhnou do jim naprosto neznámého a stresového prostředí.
Mám velkou radost, dnes jsme byli opět na fyzio a na vet-váze už má Barča dole celý kilo!
Tak to jste byla u nás za kopcem! Každopádně gratuluju a obdivuju 👍🏻
No právě! To je snad úplně scifi něco sehnat. Spoléhala jsem na tu Paikku, jejich provedení se mi moc líbí, mj. kryjí právě i stehna a dají se stahovat u ocasu (pro psy s vysoko neseným ocasem), ale prostě ta šířka hrudníku neodpovídá. A když mu dám obleček vel. 30, tak už je to na něj prostě velký :/ Jedině mě napadlo, nějak u tý vel. 25 prodloužit ten hrudní popruh no.
Teda u vás to je taky pořád dokola, achjo… držím palce a dejte vědět.
Mohla bych se prosím zeptat - Bonnie bude mít délku zad tak +- 25 cm? Sháním teď něco pro Vasila, jenže opět mopsoproblém - on má záda 25 cm, ale hrudník 55 cm a tam u všech oblečků ztroskotáváme. Nemáte prosím něco, co by mu mohlo sedět a nenapsala byste mi značku? Já mám teď na holky oblečky Paikka, ty jsou super, ale u délky zad 25 cm píšou obvod hrudníku max. 52 cm… :/
Horsano drž se, co víc můžu…
To by musel mít v hlavě mozek… ehm…