Jo naše Elina aspiruje na vítěze ceny “nejkrkolomější pozice na/u/v nábytku” - viz. mj. předchozí příspěvek…
Jo naše Elina aspiruje na vítěze ceny “nejkrkolomější pozice na/u/v nábytku” - viz. mj. předchozí příspěvek…
U nás celou neděli taky ch*alo a to fest, takže my venčili takto…
Chytil mě močák, tak jsme nevenčili, ale už mi zabraly atb, tak dneska konečně procházka za odměnu ❤️
Whiplash syndrom mám po pádu z koně vždycky a ano, čím jsem starší, tím je to horší.
Já s tím chodím ke své fyzio, která mi pomocí fasciální techniky nejhorší triggery aspoň trochu rozvolní, zatejpuje a pak už hlavně nahřívám a velmi opatrně protahuju.
Jo todle 🙂 Mno prst pořád nenarovnám, už chápu, co doktor myslel tím “jestli tohle někdy rozhýbete, tak budete dobrá…”. Ale pořád tam jsou minipokroky, moje fyzio je spokojená a uklidňuje mě, že to ještě dáme. Ale pořád, i po pěti měsících, se mi do toho kloubu vrací po větší námaze zánět.
Dnes ráno odměna za vstávání (za pět minut se zatáhlo a začlo lejt) 🥰
Ehm, který máte na mysli?
Vyšla studie o atypické myopatii v letech 2011-2018:
Božánek bílej 🥰
Venčilo se dneska krásně, stihli jsme ranní sluníčko, teď už začíná lejt. A povedlo se unavit smečku 👍🏻
U nás dnes úplně aprílový počasí
To je boží, mám velkou radost. Nám se inzulin kdysi vychytat nepodařilo, tak o to větší z vás mám radost 🥰
Přesně takhle se tvářím já, když se vyhřívám na sluníčku 🥰
do puntíku
🤣🤣🤣
Zajímavý. Já koupila druhou i pro Elišku a zatím dobrý. Ale vyloženě v lijáku jsme venku ještě nebyli.
A ještě poznámka k biothanu - měla jsem z něj uzdečku na koně s otěžema a hrozně mi vadilo, že ten materiál lehce pruží. U psa asi až tak na závadu není.
Jen nevyžádaná poznámka ;) Mezi jedním a dvěma malými psy rozdíl není. Rozdíl už je mezi dvěma a třemi psy.
Mno potřebuju to pro psa:
- záda 40 cm
- krk 35 cm
- hrudník 65 cm
No jasné 😍 posílám sz