Upřímnou soustrast, měl krásný věk!
Upřímnou soustrast, měl krásný věk!
Mám radost, povedlo se mi z druhé ruky sehnat novou regenerační a reflexní pláštěnku Paikka a nejenže parádně sedí, ale je hlavně parádně vymakaná 👍🏻
Postroje a oblečky, to je věčný téma… U nás jsou problém hrudníky. Nakonec postroje 4dox, protože jsou štelovatelný na 5 místech a oblečky pro Elišku od Sofa Dog Wear a na Barču mám teď na cestě Paikku regenerační pláštěnku, snad bude sedět. Vasil naštěstí oblíkat téměř nepotřebuje.
Já včera konečně se smečkou v lese, aaaach, byli jsme všichni happy 😍
U psa zkušenost nemám, ale u koně ano a to dobrou.
Mě nejdřív strašlivě bolely záda (což není nic neobvyklýho, tak jsem si to nespojila), pak mě v sobotu ve 4 ráno vzbudila migréna a ta trvala až do večera a nic nezabíralo. Plus teplota necelých 38 a jen rýma, krk ok. Dneska už je to skoro dobrý, už zůstává jen rýma.
Těšila jsem se na víkendové procházky a místo toho ležím mrtvá s covidem 🙄
Prosím, existuje ještě jiný výrobce prohřívacích dek na psa s např. keramickou technologií, než Back on Track? Prostě něco na prohřátí zad, svalů a kloubů.
A byla už dcera vůbec někdy u koně, sáhla na něj, ví, jak obrovské to je zvíře? Mého kolegy dcera taky takhle básnila o koni, zhruba ve stejném věku, tak jsem jí ke koním vzala a jakmile kůň hnul uchem, byla po**aná až za ušima a na koně strachy ani nesáhla. Ono se to nezdá, ale je to fakt velký zvíře s obrovskou silou…
Pro všechny, co používají Enterozoo gel - přišla jsem na to, že lidský Enteros gel je o polovinu levnější, složení stejné. Tak jen tip na ušetření peněz.
… a pro páníčky, co mají Ikeu dostupnou 👍🏻
Barča zas tak malá není.
Cihličky mají rozměry 22x15x10 cm a dělají se i větší.
Taky dávám Simparicu.
Jsou to jóga cihličky, koupila jsem ve Fithamu, ale mají je i třeba v Decathlonu.
Ano, dávala jsem další tabletu asi před týdnem. Dneska jsem z kožichů pár lezoucích tahala.
Jsou k tomu potřeba dvě vyvýšené podložky (já budu používat tzv. cihličky na jógu) - na jednu se pes postaví předníma a na druhou zadníma nohama. Postupně se ty dvě podložky od sebe oddalují a pes musí stále plnou vahou na obou stát. Potom když už jsou podložky dostatečně daleko od sebe (a tím pádem předky a zadky daleko od sebe), tak se psovi postupně zvedá každá noha a on musí zůstat stát na zbylých třech, což aby dokázal, musí zatnout břišní svaly. Snad to popisuji srozumitelně.
Dnes ráno adrenalin na zahradě. Vylezu v pyžamu venčit psy, ještě je skoro tma. Hlídám Vasila, aby mi neochcal verandu a najednou vidím v růžku u plotu něco se hýbat. Byl to zajíc, jak viděl psy, snažil se dostat skrz plot pryč, což se mu nepovedlo. Pak si ho všimla Eliška a začla na něj štěkat. To už jsem v pyžámku a pantoflíčkách skákala šipku do mokrý trávy pro Barču, protože už si ho všimla taky. Naštěstí se mi jí podařilo polapit dřív, než ona polapila zajíčka, a ten zatím zmizel ve vzdáleným koutě zahrady. Odvedla jsem jí za kožich domů, nasadila obojek a vodítko a šly jsme se venčit radši s jištěním, nebyla jsem si jistá, jestli zajíc dokázal opustit zahradu. Obešly jsme všechny kouty (zahrada je fakt velká), ale zajíc nikde, tak snad se mu to povedlo a Barča ho během dne někde nevyškrábne…
Dítě.
A já si zas myslela, že jsou o dost větší. A tyhle rozhodně uniknout z terárka nemohly, protože do nejbližší civilizace je to faaaakt daleko, bylo to uprostřed bývalého VVP ;)