V pátek další fyzio, dostaly jsme pochvalu, že je o hodně míň stažená, než minule - přes týden jsme hodně protahovaly. Zatím to stále nevypadá na problém v kloubech/kostech, ale jen v měkkých tkáních. Teď máme za domácí úkol posilování břišních svalů.
Pan Bečka mi nosíval myší hlavy a žlučníky jako úplatek. Když do misky dostal něco, co mu nechutnalo a třeba den dva se doma kvůli tomu nenažral, tak pak vždycky přistála na rohožce část myši.
Jinak my v sobotu byli (asi na poslední) kolovyjížďce a bylo to super, krásný počasí. Poprvé v životě jsem na vlastní oči v přírodě viděla kudlanky - vyhřívaly se na asfaltu na Starý Generálský 🥰
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 11.09.2025, 09:41:07
Je toho poslední dobou nějak moc. Statková bordera, rok a půl stará, má taky anaplazmu, jen tedy ne s tak bouřlivými projevy. Byla prostě nějakou dobu “divná”, tak se po pár měsících udělaly krve a hele jí… Už je měsíc na atb a změna v krevním obrazu žádná :/ Držím Fífě moc palce, jaká je prognóza?
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 09.09.2025, 11:13:44
No jako máte můj obdiv… já mám “jen” tři a je to záhul. I když on je velký rozdíl vychovat si to od malička a převzít dospělce s už zažitými neduhy - a že každej z nich minimálně jeden má…
Tak Baruška dnes poprvé na fyzio. Od začátku řeším její divně slabé zadní nohy, špatné vstávání, občasné vypísknutí při manipulaci - hlavně pravá zadní. Takže je celá zatuhlá, největší problém v pravé kyčli. Dneska fyzio jen uvolňovala, na doma máme lehké protahovací cviky a příští týden už se snad bude moc podívat hlouběji. Jinak Barča byla neuvěřitelná, celou hodinu ležela na boku a i když jí to chvílema fakt bolelo, tak byla strašně hodná. Je to fakt neuvěřitelně rozumnej pec 🥰
Díky za postřehy. Já bych právě ráda, aby byla celoroční, ne jen zimní. Mám teď už přes dva roky takovou obyč hybridní bundu ze sportu a ta je super, nosím jí fakt celej rok, jenže už je prostě potrhaná, děravý kapsy atd… Tak bych ráda něco trvalejšího.
…nedržím se rukama ani nedržím otěže, což je samozřejmě špatně…
To je právě dobře, protože ty úrazy z držení otěží jsou taky nic moc, můžu vyprávět, že…
A jinak ty bezp. třmeny mě teda šokovaly, já totiž zrovna vážně uvažuji o jejich pořízení. Dáte prosím vědět, co vám prodejce odpoví? A jaká je tohle přímo značka?
Eliška doplnila garderóbu na nadcházející sezonu. Už jdu na jistotu a beru rovnou drahou SOFA Dog Wear, protože to prostě sedí a je to fakt funkční 👍Ta zimní bunda, co jsem brala vloni, je fakt pecka, i když stála víc, než bundy moje…