Hrozný, nejhorší je dívat se na to trpící zvíře a neumět mu pomoct… držte se.
Hrozný, nejhorší je dívat se na to trpící zvíře a neumět mu pomoct… držte se.
My včera vyrazily až odpoledne asi v pět, ale bylo šílený vedro, tak jsme to dost zkrátily. Eliška zas celou cestu oždibovala přezrálý borůvky a pak se z toho pob***a….
Nechte tam poslat kontrolu, vsadím se, že registrované hospodářství tam mít nebude. Ať jí prostě pořád někdo prudí.
Udělala jste dobře, letos jedna kobyla po konzumaci třešní skončila s kolikou na klinice, domů už se nevrátila…
A už jste mu stříhala drápky? To si vezměte sluchátka! 🤣
Takže typickej mopc - oni je lidi (ve valný většině) mylně považujou za gaučáky, ale skutečnost je jiná, pokud jim zdraví dovolí 🥰
Je fakt krásnej, prosím o občasný info o něm. Moc díky!
Napište pls jakej je - je to povahově mopc? Tzn. šašek tajtrdlik, co miluje všechno živý?
Heeej, pojďme založit nový plémě - tohle je ideální oplodňovatel pro Élišku! 🤣
Je boží, nemít plnej stav, tak snad pro něj jedu…
Já chci taky špendlíky, všude jsou jich kvanta, jen ten můj už dva roky nerodí ☹️
Prst zase o chlup lepší, fyzio se to minulý týden líbilo, že šlacha zase trochu povolila. No v běžným životě to moc nepociťuju to zlepšení. Ale aspoň ten zánět už je zas pryč.
Dneska zima, tak s náma mohl i Vasil.
Dnešní procházku jsme si s holkama moc užily, byl cítit podzim a ten já miluju nejvíc ❤️ Všude zelený mech, fialový vřes a hromady borůvek a ostružin, tak jsme se pořádně napásly.
Napadá mě místo límce psí fusekle, zrovna jsem je viděla na Temu za pár korun. Plus já bych mu možná zkusila dávat BoT kamaše, to by minimálně nemělo uškodit a mělo by to zmírnit bolesti.
Já už jsem to tu asi psala, ale: mívali jsme stádo šimlů a s nimi chodila fríska, muchařka, vždy oblečená do bílýho skafandru. Jednoho dne oblečená nebyla (už nevim, proč) a ti šimlové ji dobili jak koňa, páč najednou byla černá. Přitom pach musela mít pořád stejný - identifikovatelný.
Tak i koně jsou “rasisti” - ověřeno několikrát - tak proč ne krávy…
Máte prosím někdo srovnání mezi kastrací feny klasickou metodou a laparoskopicky? Má laparoskopie nějaké nevýhody?
Pod Divokým císařem se narodilo morgáně, tam jsem si pro ní jela 🥰
Na můj vkus už je tam těch hvezdiček moc moc…
Nedostatek červených krvinek byl fatální, nechtěla jsem ho nechat udusit…
Pan Bečka, král všech mopsů, už zase šéfuje všem svým mopsím holkám, které ho dřív opustily. Počkej tam na mě ty můj kluku psočičí a nafackuj pořádně každýmu psovi, co půjde okolo…
Snad to dá no, uvidíme…