Za b)….
Za b)….
Jde o to, že byl dva roky (zhruba od pozdního štěněcího věku) nucen dělat pod sebe, protože byl 14 hodin denně zavřený v koupelně na ubytovně…
Pár dní zpět jste tu diskutovali o převýchově nevychovaných psů. Taky jsem si myslela, že převychovat jde téměř cokoliv, ale pak přišel Vasil… a upřímně jsem z něj nešťastná. Už rok ho nejsem schopna naučit čistotnosti, prostě nejsem. Protože s ním nemůžu být 24/7. A už fakt nevim, jak na to. Navíc ten pes má fakt nějakej psychickej problém, ale to asi s tou nečistotností úplně nesouvisí a narozdíl od zechcanýho baráku (zevnitř i zvenčí) mi to nijak výrazně nevadí.
Mně Bára žere trávu, když má hlad. Zkuste to krmení víckrát denně. A ten kašel - napadlo mě to samý, co Xerxovou - tracheální kolaps, obzvlášť, jestli reagoval na vet na pohmat krku.
A ta požadovaná licence je v tomto případě jako zárukou čeho?
Nemám. Ono je to zaneseno v Obč. zákoníku, že pokud kůň způsobí škodu, tak je majitel vždy zodpovědný min. z 50%. A smlouva na blbostku žádné výluky, kterými by to obešli, nemá. Tedy v mém případě.
To mě mrzí, tolik jsi se pro něj nadřela… ale aspoň ho už nic nebolí. Díky za něj ❤️
Mám opačnou zkušenost, když mi u mopsle selhávala játra a ona byla jak lunt, lezly z ní žebra, páteř atd., tak i tak přišla lidem jako válec… a já se modlila, aby se aspoň napila vývaru…
Blbostka u ČSOB, limity do 4M, platím necelých 9 stovek ročně.
U nás teda včera lilo naprosto šíleně, takový vody, uffff. A od zítra má začít znova. Toto léto zdá se mi poněkud nešťastné - buď je hic a jak v prádelně nebo imrvére leje… Ještěže ve čtvrtek mizíme na dovču, docela se těším na stálý počasí a sluníčko.
Vzhledem k počasí moc nevenčíme, už jsme z toho všichni otrávení. To je léto toto…
Ona ta semena namočená v tom oleji jsou fakt chutná - já sama jsem to užívala a bylo to moc dobrý. Má to takovou oříškovou chuť.
…prej citron s brusinkama si můžu sežrat sama🤣
Moje řeč, taky mám ráda svíci bez parády 👍
Xerxová: tak jsem byla včera omrknout toho králíka v Globusu.. No a nekoupila jsem to. Páč to maso v tý krabičce bylo pokrytý ledovýma krystalkama, evidentně jim to rozmrzlo a znova zmrzlo (bůhví kolikrát). Fakt to nepůsobilo hezky…
Oleje neobsahují účinnou látku sylimarin… Bohužel, musíte pořídit jiný produkt. Já nakládala nadrcená semena právě do oleje, on je ten olej totiž jinak velmi chutný a psi ho dobře přijímali. Tak můžete dokoupit ta semena.
Ostropestřec kapky - jaké? Lihové?
Dračí krev - začněte na dávce 3x denně 3 kapky a sledujte, zda nebude mít nějakou reakci (občas může být průjem - mně se nikdy u žádného psa nestalo). Po týdnu navyšte na 3x denně 5 kapek. Toto dávkování bych nechala s tím, že vždy 3 týdny užívat a potom 1 týden pauza. Pokud bude imunitní problém (třeba ta boulička), tak klidně krátkodobě zvyšte dávku.
A jinak bych tu nohu (nohy) klidně i preventivně koupala v tom řepíku s pár kapkama tý dračí krve. Nebo namočit tamponek a vytírat to meziprstí.
A copak tě na tom tak pobouřilo, smím-li se zeptat? 😃
To je krása! Jsem za Vás všechny nesmírně ráda! A dovolím si jednu nemístnou poznámku - strakatá Kůň vypadá jako děsnej troubelínek 🥰 Ať se Vám všem spolu krásně žije!
Posílám moc pozitivní síly a energie, i když, co si budem, to nikdy úplně nepřebolí… Je super, že jste černé pořídila parťáka (parťačku?) - vypadá to na starší kousek? Nějaká adopce? Prosím rozepište se. Můj první pes byla toy apricotí holčička, strašně ráda na ní vzpomínám a Vaše kudrlinky mi jí vždycky hrozně připomínaly… ❤️
U nás se všechny hračky rozebírají a bohužel žerou. Uzly no to vůbec neexistuje, abych jim to nechala. To jim potom visí bobky ze zadku na těch provázkách. Jediný, co fakt drží i po měsících je černej kong (nejoblíbenější je ve tvaru kosti) a pak jim dávám starý vyřazený bavlněný utěrky, na kterých dělám uzly. To sice žvejkaj, ale nežerou.