Ona je fakt černá verze naší Barušky 🥰
Ona je fakt černá verze naší Barušky 🥰
Zkuste Omara:
777 687 624
Hm, tak fyzio mi koně rozhodně ještě zakázala, chjo…
Všichni zajíci totiž byli u nás ;)
Taky chodíme ráno v šest, dneska byla skoro zima (asi 11 stupňů), já frajerka jen v tričku, takže jsem se domů vrátila náležitě osypaná a s puchýřema 🤦♀️
Včera jsem si na prstech vyrobila buddy taping a zkusila sednout na kolo a šlo to! Nic nebolelo! Pohrávám si s myšlenkou, že si sednu na koně - zatím jen na Dadličku, to je jistota a když to půjde, tak začnu aspoň v kroku krotit morgáně. Ono na tom kole to je těma prstama obrácenej pohyb, než s otěžema v ruce, tak uvidím…
Mezi holkama to občas zaskřípe, ze strany Elišky, jinak jsou v pohodě.
Tak Ploužnická smečka má dnes výročí, před rokem dorazili placatí smradi 🤭
Na zahradě pak bezpečně poznám čí h..no je čí?
Zrovna jsem se tomu tuhle smála, jak má každý svůj “podpis” 😀
Jeeej, já koukala jen na tu fotku pro Balu 😄 Kuřivody už vidím! Že jste se nestavila na kafe ;)
Já teda neodhalím, mně to nic neříká…
Beru z krmimmasem, rozváží mrazákem celou ČR jednou týdně, s kvalitou jsem velmi spokojená.
Beru z krmimmasem, rozváží mrazákem celou ČR jednou týdně, s kvalitou jsem velmi spokojená.
A jak namyšleně se tváří 🥰
To je takový mopslí specifikum a plemenný znak: při stříhání drápů všichni vyváděj, jak kdybyste jim ty haksny řezali za živa. Chlap mi je neumí podržet, tak uvidíme, jak to půjde s tímhle.
Volejte psociálku, tohle služka už přehnala!
Jj, na pohled, až na křivý prsty, už to taková hrůza není. Tamto bylo hned po sundání sádry. Jen ty modřiny nemizí.
Ještě jsem si půjčila biolampu, však já se nedám!
Zdravej, mladej a bohatej 👍
Mno… ten vykloubenej prostředníček je špatnej… kloub stále velmi zbytnělý, se zánětem a hlavně absolutně ztuhlý, nenarovnám ho ani silou s dopomocí druhé ruky 😢Zároveň nejsem schopna úchopu, téměř vůbec. Zlomený kloub na prsteníčku už zůstane rigidní s mírnou rotací posledního článku prstu. Takže je ta ruka skoro stejně k ničemu, jako v tý sádře. Byla jsem u svojí skvělý fyzio, cvičím x-krát denně - zatím jen pasivně, masíruju, přebírám fazole, dlachním ježka, nahřívám, mažu… bolí mě zápěstí, svaly na předloktí za ty 4 týdny úplně zmizely, takže teď i při tý mini námaze jsou namožený.
No taková blbost a takový trápení s tím…
Na foto maximální možná flexe a pokus o zatnutí v pěst - víc ani ťuk.