Ono odjet VP chce taky mj. obrovskou fyzickou zdatnost, na to málokterá ženská prostě silově stačí.
Ono odjet VP chce taky mj. obrovskou fyzickou zdatnost, na to málokterá ženská prostě silově stačí.
Mně nenabídli ani tu odlehčenou. No pokud to bude dál pálit a zhoršovat se, tak tam asi zajedu…
Ano, něco s mopsem, nevíme co. A je skvělá, až na lehkou připo**anost a tvrdou palici 🤭
Ale já to nevymyslela, já za to nemůžuuuuu 🤣
Jeeee, na tohle téma jsem úplně zapomněla, sem se hodí toto 🙂
Mno, o tom zlomeným prstu moc nevim, ten je cajk. Ten vykloubenej imrvére nateklej, ruku nemůžu dát dolů ani na chvilku. Otejkat to prej bude min. půl roku… 🙄
No ale od pátku mám téměř neustálý pocit, že mě to vevnitř tý sádry dře na kloubech prstů - na tom zlomeným a na tom vykloubeným. Je to nepříjemný. Nebo je to nějaká fáze hojení, bůhví… Jak je trochu teplo, děsně se v tom potím, prsty přilepený potem a špínou k sobě, smrádek, prostě fakt humus…
Počítám po sundání ještě s nějakou ortézou a samozřejmě rehabilitací. Hlavně, ať už mi to sundaj a já se budu moct UMEJT! 🤩
Já si dala předsevzetí, že už konečně začne morgáně pořádně makat a místo toho budu mít sádru ještě další dva týdny (doktor chtěl ještě tři). A potom to, předpokládám, stejně ještě pár týdnů nepůjde…😟
Vidím zásadní pozitivní posun, a to především ve Tvém náhledu na věc, což je prostě půlka úspěchu 👍🍀
Dokopat se ráno v šest z postele je pro mě teda očistec, ale ty procházky ranním lesem za to stojí ❤️
U mě to tak není, ale ovlivňuje hodně. On ten střelec/rak je dost divný, moc to spolu nehraje 🙂
Medvědi krásní, ale ty hory 🥰
Já mám v raku ascendent.
Já když koukám na Bonnie, tak se mi pořád vkrádá myšlenka, že naše Eliška je křížená s pinčem 😍
Baruška po ranní lesoprocházce na zahradě
Já jsem střelec.
Taky přispěju.
Dadličce je dnes dvacet…😲 už devět let invalidní důchodkyně
Už jste se někdy setkali s tím, že by si pes samec značkoval svoje fenky ve smečce? Vasil je mj. strašný prase, výchova k čistotnosti ho evidentně minula (jako ostatně jakákoliv jiná), ale s tím, že by pes och*ával jiný psy, jsem se teda ještě nesetkala…
4dox Comfort - nastavitelný na pěti místech.
Mně ta zlomenina neotýká, ale je to zlomenina kloubu, který už předtím měl omezenou hybnost.
Třikrát hurá a gratulace k pozitivnímu posunu 🍀
Dotočení sádry: na pohotovosti jsem před týdnem dostala jen sádrovou dlahu, prsty po zranění hodně otékají (hlavně ten vykloubenej), takže plná sádra se hned nedává, aby tam bylo místo. A dneska už mi dali plnou sádru - přes tu původní dlahu.
Na ten zlomený prst by prý stačily týdny tři, ale ten zmetek vykloubenej vyžaduje daleko víc. Takže si prsty radši lámejte… Humor.