To zní jako naprosto sebevražedná trasa… obdivuju, fakt!
To zní jako naprosto sebevražedná trasa… obdivuju, fakt!
Dnes osm km v počasí, kdy zpoza mraků vykukovalo cosi vzdáleně podobného slunci. Smradi odpadli a dneska snad od nich už bude klid 😀
Děkuji oběma.
Bobčo, kočičák pan Bečka nás v létě bohužel opustil, už mám jen psí bandu…
Nelze podat nějakou stížnost na nečinnost úředníků?
Díky za Saggouška, za to, jaký jste mu udělala nádherný závěr života ❤️
Je to Paikka. Jemu nesedí nic - je strašně krátkej a má obrovskej hrudník v porovnání s dýlkou těla. Ani na míru to neuměj ušít… Tohle mu aspoň nějak kryje záda a může se v tom hejbat, tak mu to nechám.
Taky nakupuju v Krämeru, leta letoucí. Já hlavně teda pantalony, ty jsou boží.
Letos jsem si pořídila tyhle pistáciový a dokonce i na mě jsou dost dlouhý (mám 173 cm):
Jo, barva jo… No aspoň záda má schovaný no…
Mno čekala jsem od toho víc 🫤
Chudák štěně, který se má v noci tulit, aby cítilo bezpečí, je vyhozeno mimo smečku a je úplně samo. To by asi vysvětlovalo, že když jsi k němu přišel, tak zapomnělo i na strach a bylo rádo, že někoho vidí…
Co mi vůbec nedává smysl je to, proč si člověk, který měl předtím něcojakorasla, rotvíka a další dva voříšky, pořizuje shibu? Co vás proboha k takovýmu rozhodnutí vedlo?
No přesně takhle to má právě naše Bára - žrala vždycky v šest večer a ráno v šest jí bylo pouze někdy blbě z hladu. Teď to dělám tak, že v noci v deset, než jdu spát, dostane hrstičku něčeho a od tý doby je s ranními občasnými nevolnostmi útrum. Řešila jsem to v samostatným tématu “Jak krmit” a poradilo mi to víc lidí, občas s tím nějaký pes má evidentně problém. Tak to můžete taky zkusit.
Teda závidim všem sluníčko, u nás včera mlha, mrholení, bahno a hnus všude…
Píšete, že zvrací ráno šťávy - nemůže to být z hladu? Jako to má naše Bára. V kolik a co krmíte večer jako poslední žrádlo?
Dneska fuj, mokro, bahno a lezavo…
V okolí zvířecích farem už si letos ohňostroj nikdo neodpálí.
Může napsat jen nezměrný optimista a idealista…
To může mít milion a jednu příčinu, fakt těžko říct.
SZ.
Pec je boží 😍
Ach ne, to mě moc mrzí :/ Upřímnou soustrast…
Koukám, že byly včera asi nějaký pozitivní erekce na slunci 😍😄 Taky gratuluju, mně málem slza ukápla. I když potom večer mě zas málem sežral, blboun jeden.
Něco takovýho, jako je Vasil, fakt nechcete. Ale jinak normálního mopslíka můžu jen doporučit, na neustálé pronásledování páníčka, fyzický kontakt v jakékoliv situaci, dělání šaškáren a prdění a funění do obličeje jsou naprosto ideální!