A přitom v těchle mrazech je ta sůl úplně k ničemu.
A přitom v těchle mrazech je ta sůl úplně k ničemu.
Řídím se podle psů a ti zatím nic nenamítají. Jen teda ten vítr je fakt zlej, to se o ně bojím, aby nenastydli nebo se Barče nezhoršily ty její pohybový potíže. Takže se držíme převážně v lese a na otevřený prostory nevylejzáme, pokud možno.
Jinak dneska už šlo opravdu do tuhýho. V -23 st. se i Barča, ač na sobě dvě vrstvy oblečení, jen rychle vyčůrala a mazala zpátky do baráku 😀 To se ještě nestalo, vždycky ještě courá po zahradě.
Měly jsme to včera úplně stejně - u nás teda chlupáč Barča, taky se mi to u ní stalo poprvý.
Tak jsme aspoň na chvíli vyrazily, ale ten vítr se teda fakt nedá. Tentokrát to fučí i v lese 🫤
Jelikož to tu ještě nepadlo, tak já považuji za nezbytné zmínit, že Framík je neskutečnej fešák 😍
V LBC řádí od předvánoc chřipka A - lehla půlka firmy. A spoustě lidem pak ještě po doléčení chřipky zkomplikovala rekonvalescenci viroza. Tak pozor a nepřehánět to s brzkým návratem do práce.
Pomáhají, ale ne vždy se na ně v akutní fázi lze dostat.
Problémy v oblasti krční páteře způsobují motání hlavy, nevolnosti apod. V podstatě to jsou stejné stavy, jako když trpíte na nízký tlak. Mně na blokace pomáhá pouze kombinace myorelaxant + lék na bolest + suché teplo (používám kapsaicinové náplasti).
Mně ten odkaz nefunguje, jak to najdu - název prosím?
U nás ráno -18, oblíknout celou smečku byla dobrá ranní rozcvička. Pak jsem je vykopla a než jsem se stihla oblíknout sama, abych za nima vyběhla na zahradu, tak se mi ten dobytek vych*al hned za dveře na verandu… Uuuaaaa 😈
Že bysme se přidali…?
U nás se střílelo snad víc, než obvykle… magoři.
Konečně to trochu připomíná zimu, včera celý den sypalo, ale dneska už je teplo, tak už je to dost těžký a mokrý. Ale holky nadšený. Vasil to jistil z gauče, včera trochu chrchlal.
Dnes jsme zaznamenaly historický okamžik, když se skoroteriér Barbara nechala odvolat od zvěře. To byl pocit! ❤️
Dnes ráno -10, ale na prochajdu se muselo.
Díky za info, předám. Všichni psi, co se nám zatím líbili, jsou už zadaní…
Je nádherná a vypadá přesně jako moje Knedla, když už byla trochu odrostlejší hříbo.
To malý černý je morgáně!!! A neříkejte, že ne!! Jako fakt, ouplný dokonalý morgáně!
Můžu pls víc info o čísle 3 a 4? 😊