A jaký je složení?
A jaký je složení?
To naštěstí ani ne, žrádlo rozhodně není smyslem jejího života, narozdíl od placek 😃
Majitel seš ty, ne chovatel.
Náhubky viz. foto.
Mopse si bohužel pořizují většinou klasičtí majitelé gaučových psů, kterým dělá problém i každodenní procházka, natož aby psovi věnovali času ještě víc. Mopse chovám už dvacet let a s klidným vědomím můžu říct, že jsou velmi chytří, snadno cvičitelní (obr motivace na žrádlo), ale kupodivu jsou to taky celkem “sportovci” - v limitech své fyziologie samozřejmě.
Existuje.
Tak hlásím, že po cca pěti týdnech se mi povedlo zhubnout Báru o 600 g. Což považuji za úspěšný zdravý hubnutí 👍🏻
Krmná dávka vypadá tak, že dvakrát denně dostane asi 75 g masa plus zeleninu (občas bez), pokud cvičíme, odečtu pamlsky od KD. Těsně před spaním jí dávám pidihrstku granulí, aby jí do rána nebylo blbě z hladu. A funguje to 👍🏻
Vybírala jsem speciálně pamlsky bez hovězího a kuřecího a mám asi 4 druhy.
Tak na to bych si vsadila!
Vy máte taky mopsle? 🤣🤣🤣
Teda bambule, já objevila díky Vám ameriku… takže objednávka za 14 stovek 😀 Je super, že mají u těch pamlsků napsanou velikost, po tom vždycky pátrám jak ďas a kde nic, tu nic. Mám teda objednáno asi 6 druhů, tak jsem zvědavá, co na to smečka! Ještě jednou moc díky!
Moc děkuju za tip, tam toho mají! Líbí se mi ty kostičky ze 100% sušenýho masa - mají i vhodný pro nás - jehněčí, kachní, králičí… Vezmu na zkoušku 👍
Nemáte ženy tip na domácí (ideálně dietní) pamlsky? Při tom cvičení to je teda spotřeba… Teď na to používám minigranule Yoggies (bez kuřete a hovězího kvůli Barče), ale chtěla bych těch pamlsků víc druhů, taky kvůli rozlišení hodnoty - lepší/horší. Zatím si v horkovzdušný fritéze suším krůtí prsa, ale z půl kila masa je porcička tak na jeden trénink (a kolik to stojí!), uf. Nebo klidně i něco, co se dá koupit, je toho hodně a malý kousíčky.
Umírám 🤣
Vídávám u nás paní taky s brioškou, vždycky si na Vás vzpomenu.
Objednala jsem si indivindi kurz s trenérem, páč na tohodle debžotka prostě nemám mozkový buňky.
No jéje!
Je to mops, tzn. že se rozhicuje i kdybych ho krmila šutrama 😀
Pokud je to myšleno takto, pak ano. Jenže on si nelehne, prostě jak je v tý vysoký excitaci, tak si nelehne nikdy.
tyjo, super nápad, dík!
Nutně samozřejmě ne, ale chci se tam dopracovat. Prokládáme i jinými cviky.
Tohle jde přesně proti cviku na sebeovládání, to provozovat radši nechci, protože by mi velmi záhy tu ruku sežral.