To je boreček 😍 já bych k Vám asi potřebovala na školení, jak se postupně zbavit stopovačky… zatím to u nás vidím na nikdy…
To je boreček 😍 já bych k Vám asi potřebovala na školení, jak se postupně zbavit stopovačky… zatím to u nás vidím na nikdy…
Super!
Vasil plave dobře, Vasil plave rád!! Narozdíl od těch zbývajících dvou… 😄
Vasil mořeplavcem, Barča dozoruje.
Jako Vasil je exprt, ešče vám posílám vídejo. Je to všetranný talent, nejen pohybově, anébrž i hudebně nadán!
já ten kartáček našla, že už se neprodává
Dík. Tu škrabku mám, kartáček ne a asi pořídím a budu zvykat na čištění.
A který konkrétní používáte?
Chtěla bych poprosit o doporučení podbřišníku v atypické délce 80 cm. Drezurní nevyhovuje, příliš zvedá bočnice a děcku zavazí pod kolenem.
Tomuhle moc nerozumím, nebyly by fotky?
Ti psí důchodci přecijen měli něco do sebe… 🤦♀️
Ať je kluk brzo cajk. A vy si dejte panáka!
Pokud je to psychického původu, tak já bych se teda uklidňujícím přípravkům nebránila. Ale pouze za předpokladu, že pes je jinak zdravý. Tohle totiž vy během pár dnů nevyřešíte.
Dneska skvělý počasí, 23°, slunečno ale větrno, v lese bylo parádně, skoro žádný hmyzáci. A začaly růst houby!
Tak Eliška (i my) přežila. Má kachní žaludek, ani p*d!! 😄
Dnes nám naše milé štěňátko sežralo půl hrnce květáku, co jsme měli mít k obalování k obědu… jdu shánět plynový masky 😄
Když si chcete v klidu sníst svačinu…
Je to takovej namachrovanej roztomilouš ❤️
Moc díky za zkušenost! Je to hrozný, co tam ti lidi a zvířata zažívají ☹️ Vasil naštěstí až takový stavy neměl/nemá… Ale stejně je to takovej autista, zajímalo by mě, čím to je způsobený to jeho chování. Třeba včera - vyskočil si ke mně na gauč a kočkovali jsme se, on vytlemenej, hepy jak dva grepy, pořád mi skákal na klín, olizoval mi bradu, kousal mě do nosu, prostě hezká veselá chvilka. Pak jsem ho malinko jednou rukou objala a druhou drbala a ve vteřině záchvat vrčení a ostře po mně vyjel. Pak se zas ve vteřině uklidní a hraje si dál. Je to fakt zvláštní.
V noci s nimi nejsme, ale co pozoruji přes den, tak má ty “záchvaty” čím dál míň častěji, resp. už skoro vůbec.
Pokud by to splňovalo to, co to slibuje, tak je mi celkem u zadele, jak to vypadá 😉 ono šiškám v lese to bude taky buřt…