tak sehnat se dá všechno, ale člověk nemůže chovat smysluplně deset různých plemen.
tak sehnat se dá všechno, ale člověk nemůže chovat smysluplně deset různých plemen.
gauč nemám a do postele mi nora nechodí. tam bysme se dvě ani nevešly. takhle máme každá svojí matraci.
králík by se mi líbil, ale nejsem schopná rozhodnout se pro jedno plemeno
líbil by se mi angorský, ale ne s červenejma očima
taky kuní, a stříbřitý havanovitý, a havana nebo modrý strakáč francouzský beran
rex plášťový strakáč
moravský hnědooký taky není špatný
nevím. nora má ortopedickou matraci anadi a je s ním teda moc spoko, hlavně v tomhle počasí to je hupky dupky, zatočit nebo natáhnout, vejde se obojí a nikde nic netlačí
vetbed je takovej koberec, na některý věci fajn ale měkko pod zadkem to neudělá
dvě kočky jsou lepší než jedna, odbydou si spolu noční běhání
tomu uvěřím, až to uvidím na vlastní oči
poštolka a terček krahujce jsou hodně podobní ptáci
to jako člověk z paneláku má zakázáno umět určit naše divoce žijící ptactvo? vztahuje se to třeba i na stromy nebo rostliny obecně?
jakože panelákovej člověk má zapovězen přírodopis?
ono těch lidí, co na to mají odvahu, zase tolik není, a postupně budou ubývat, protože bez ručiček už je nadobro utrum
njn. akorát že low cost řešení ne vždy bývají ta dobrá. takhle jste sice ušetřila, ale pes je nemocnej pořád.
je to pořád to samé, protože zase děláte tu stejnou věc.
já si po letech své praxe myslím, že bez toho analyzátoru nejde veterina malých zvířat dělat. že to prostě nejde, že pak zklouzáváte ke kompromisům právě typu “é, nechce se mi to tam vozit”, případně čekáte na výsledky tak dlouho, že to prostě může být už s křížkem po funuse
pokud to má mít nějakou úroveň, pak je analyzáror stejná nutnost jako fonendoskop.
ze zánětu močáku nikdy nemáte jezera moči. to je časté močení, protože je to nucení, ale moči je málo, protože normální objem moči holt čůráte na milionkrát
když jsou to jezera, tak je ten neodběr moči a krve tou odbornou chybou.
dává se desmopressin
diabetes insipidus je opravdu raritní diagnóza. je bambilion věcí, co jsou pravděpodobnější
já bych teda krev brala
ono totiž že zvíře přichází s pohádkou o zánětu močáku nic neznamená, už to taky několikrát byla strašlivá cukrovka, nebo to může být kočka co už vlastně nečůrá a tím pádem ledviny jsou špatný nebo prostě nikdy nevíte a krev to řekne
nebo neřekne nic a to je taky číslo, že teda problém je někde dole
ale myslet si, že problém je jen dole, protože se vám krev nechce brát občas vede pak k odborným chybám
na zimu přece nemůže být Nora na lva, to by jí byla zima na zadek
zelená věc je dutohlávka, už zase začíná jejich sezona
je to super věc, taková odměna za koukání se hodně zblízka
já to mám s oblečením tak, že jsem úchyl na materiály a zpracování, takže moje kupovaný věci jsou obvykle ukrutně drahý a tím pádem jich nemám moc 😀
ale zase mi to všechno vydrží věky, mám některý věci už od gymplu a to už je hodně retro, ale s norou nebo na zahradu je to fuk.
ty jo
onehda byl v rádiu příspěvek o nějaké razii v tržnici v hatích, že zabavili hromadu padělků a tě ty padělky pak nabízí právě dětským domovům a různé charitě, že je jen podmínka, že si z toho odpárají ta loga.
náhodou ten outfit s větrákem, to je super do horkého dne
problém je imho v těch značkách, myslíme obě asi “známé značky”. to se do nějaké kvality nepřepisuje už strašně dlouho, oboje šije stejná bangladéšanka ze stejnýho kusu látky, jen na některý dá logo a na některé ne.
extrémem jsou pak značky jako ralph lauren, co vám za několik tisíc korun prodávají polyesterové uměliny úplně stejný jak na tom temu.