A ona měla ta Vaše čubina za sebou nějakej loveckej výcvik ?
Příspěvky uživatele
Doron
Za mě ideální poměr cena- výkon ma tohle balení🙂.
To je dobře! Mě to zatím nikdy nepostihlo, ťuk ťuk, ale věřím, že je to děsný ☹️, kámoška to dostane vždycky, když je ve stresu..
No, a ještě to céčko aspoň 1000mg a Zinek 😊 !
Omlouvám se, už Vám do toho nebudu mluvit , ale chtěla jste babský rady, tak radím🤣.
Konzervy jsou teda zvlášť velkej luxus, podle mýho.
A dobrý jsou taky jogurty, naše vetka prodává takovej malej jogurtík od Yoggies za šedesát korun 🙄.
A pamsky.., ty taky nevedu. Náš trenér na mě tuhle fakt znechuceně koukal, jak tahám z ledvinky syrový maso 😂.
V Marpu, psali..
Paráda! Herpesin zabere, a ne že ne!
A dá se hodně podpořit těmi vitamíny, jestlipa je betete🙂?
Proč můj výživový guru dnes mluví v hádankách 🤣?
Hihi, tak chce mít prostě nějaký privilegia, když s Váma provozuje ten útulek 🙂.
Aby bylo jasný kdo je tady pejsek speciální !
A v tom vaření jste teda dost polevila, to byly vývárky a masíčko vařený a teďkon zase jako nějaký granule?🤣
Příhoda úžasná a zcela pánovi věřím 🙂!
To asi poštolka ani nedoufala, že pro ni bude mít mraženýho potkana 🤣.
Ach jo, doufala jsem, že už je v pořádku ☹️.
Stejně je to teda velkej pokrok oproti únoru..
Asi je to opravdu jemná holčička a jak je starší, psychika se zotavuje pomaleji. Já to na sobě taky pozoruju, že už potřebuju klid a soulad 😊.
Tak zaplať pánbůh! Mám radost, že věci se daly do pohybu a k lepšímu!
Dobrej doktor a veterinář je k nezaplacení.
Držím palce moc😊!
Tak jak Vám je ? Šla jste nakonec k doktorovi🙂?
Neexistuje zdravý člověk, jen špatně vyšetřený, jak pravil Sigmund Freud 😊.
U zvířat to bude taky tak..
Děkuju za odpověď, to je zajímavé, netušila jsem..
Horsana:To by som nechovala, ani keby mi za to platili.
Neodčervíte to, v lepšom prípade to bude mať letnú vyrážku, potom megaesofagus, v horšom tomu jedného pekného dňa rupne aorta.
Nechovajte to, nemnožte tieto degeneráty.
A proč je neodčervíte?
Taky mi vet radí tři dny klidového režimu, a opravdu, stěník byl i druhý den docela spavý.
I chovatelka to řešila, štěníci šli na očkování ten den, kdy jsem si pro Frama jela, a ona ho nenechala naočkovat, že by to pro něj byla se změnou prostředí moc velká zátěž.
Některý lidi tomu nerozumí, ale ono to bolí stejně, jako když umře člověk.., ach jo..
Má takový moudrý, inteligentní výraz na těch fotkách…
Vypadá to, že zvrací na lačno. Čistá žluč to není. To by bylo víc zelený, ne?
A nemůže to být tím, že mu granule nechutnaj? Že nežere a nažere se, až když je mu z hladu blbě? Má i maso? Nebo, že se prostě někdy z nějakýho důvodu ( stresu) zapomene nažrat?
Já takový občasný zvracení nikdy neřešila, asi jsem nedbalá..
A ještě taková blbá otázka, když opravdu zvrací jen jednou za týden, je to nějaký konkrétní den? Třeba o víkendu? Mířím k tomu, jestli si s ním nějak horečně nehrajete, nebo neuklízíte nebo prostě jestli něco není jinak…
A nezvrací, takový ty smotky chlupů, trichobezoáry se tomu tuším říká?
Jak ty zvratky vypadají a co v nich je? A kdy zvrací? Na lačno? Po jídle? Je jídlo pořád stejný? Je to pěna nebo nestrávený jídlo? Nebo natrávený?
Držím palce, ať to brzy přebolí… Ať si o Vás nemusí dělat starosti, že jste smutní 🙂.
Překrásná fenečka, má nějaké potomky?