Agresivnější i ozobává ruku😀
Agresivnější i ozobává ruku😀
Měl jsem kohouta na 3 slepice a byly v pohodě. Kohoutova favoritka bude vždycky trochu ozobaná, protže je prostě favoritka.
mám u slepic pákový drtič a holky se mi motají pod nohama a zobají 😉
Já vím, že slepice snese hodně, taky si melu svoje krmení, ale věnuju tomu dost času.
To brojení proti KKS mi přijde zbytečné, což je vidět i na nových vláknech tady zakládaných, ozobané slepice, sežraná vejce, nebo žádná vejce a kde je chyba, když krmím pšenicí a tu slepice přece žerou😠
Já to beru tak, že se psama na procházku stejně musím, tak se proběhnou po lese a já si najdu nějakou houbu.
Pokud je tam chcete pouštět jen na léto a zimovat řízeně v nezámrzné místnosti, nebude třeba ani veliké ani hluboké, ale pokud budete chtít zimovat venku, bude muset být kolem metru hloubky v nejhlubším místě. To samozřejmě také záleží, kde jste, v Polabí nejsou takové zimy jako na Šumavě. Taky bude důležité umístění jezírka, jak moc bude zastíněné a tak.
Tak v sobotu procházka lesem a dvě kila hub😉
Tolerance být musí, jinak to nejde. Ale výrobce je zcela jistě schopen určit kvalitu zrna i kvalitu výsledného produktu.
Kvokající slepice sedí jako přilepená, brání se a když ji sundáte z hnízda, bude načepýřená, doslova kvokat a bude se snažit vrátit do hnízda, co nejdříve. Může té příležitosti využít k nazobání, či napití a rychle na hnízdo.
Koupí směsi získávám jistotu kvality a nutričních vlastností směsi, což u podomácky vyráběné směsi nemám, nebo bych si musel každou vyrobenou směs nechat laboratorně prověřit, co se týče nutričních hodnot i zdravotní nezávadnosti, protože jsou věci, které nejsem schopen rozklíčovat. Protože, znám-li “tabulkové" hodnoty obsahu živin v jednotlivých zrnech, neznám přesné hodnoty té konkrétní suroviny, jíž jsem zakoupil. Opět bych si musel nechat suroviny “vyšetřit”, abych mohl složit smě kompetentně…
Z toho vyplývá, že pokud si chci míchat kvalitní směs sám, musím tomu věnovat mnohem více času, nešetřit penězi a hlavně zjišťovat si, studovat a učit se.
Díky moc za objasnění, ale co je GUJ stejně nevíte, když používáte, asi zastaralé, GMO ;)
Ona by si (bez J) možná i povídala, kdyby bylo o čem, ale vy si tady jedete svou bez relevantní podpory svého názoru. Ale taky by mě zajímalo, co je to GUJ? 🤔
Přesně tak, kvočna si kuřata odvodí úplně v pohodě. Není třeba jí do toho zasahovat.
A máte vy nějaký důkaz jiné gentetické modifikace u nosných hybridů, nežli šlechtění? Nebo se tady snažíte jen štěpit diskuzi svými přesvědčeními vycucanými z prstu?
Pusťte kuřata s kvočnou na trávu, ať si nazobou. Je nádherný sledovat kvočnu, jak se o ně stará a vodí je a učí.
Přejděte na směs a k té přidávejte ostatní, aby měly “něco pro chuť” a budou snášet o sto šest. Jen ještě upřesním, že snůšku máme u včel, u drůbeže snášku.
Jj, ježek dokáže pěkně zaškodit.
Nezakousl, ale ježek je schopen si vlézt pod spící slepici a žrát ji zaživa, když najde zdechlou, dá si taky
https://www.moravskypstros.cz/ odkaz na klub chovatelů MP, ale forky barevných rázů jsem nenašel nikde na netu. Zkuste se zeptat, zda vám neporadí tam
Obnovte, prosím, to zabití slepice. JardaPecival má pravdu, toto téma tu být má