Ale sova trávu nežere. Nehledě na to, že vývržky sov vypadají úplně jinak. Taky bych to šacoval spíš na nějakou šelmičku, co si čistí žaludek.
Ale sova trávu nežere. Nehledě na to, že vývržky sov vypadají úplně jinak. Taky bych to šacoval spíš na nějakou šelmičku, co si čistí žaludek.
Ne vše červené v trusu je krev. Ta se velmi často v trusu jeví jako velmi tmavé, až černé skvrny, protože ve střevě dochází k jejímu natrávení a degradaci, vlastně jasně červená bývá jen, pokud se do střeva dostane blízko jeho konce, nebo velkém množství. Takovéto “krvavé” chuchvalce v trusu bývají nestrávené zbytky krmiva, nedostala krůťata rajče, či červenou papriku? Na ty bych to šacoval asi nejspíš.
To jsou zase jiní, ale pomsta by to byla dobrá 😀
My jsme si kočky pořídili vlastně náhodou, soused chtěl utopit koťata, tak jsme si je vzali, ale jsme hned u hlavní silnice a provoz je stále silnější. Naše Zany drží už dvanáct let a dlouhá léta jsme si mysleli, že je to tím, že silnici nepřekračuje, ale z omylu nás vyvedla sousedka, když říkala, že k ní chodí až do obýváku 😄
Já bydlím u silnice a za těch 13 let, co tam jsme s kočkama, jsme zakopali už asi 9 koček, skoro všechny byly do dvou let věku, jen jedna 8 a poslední, co nám zbyla 12 let.
Pivovarský kvasnice dávám do své směsi a spokojenost.
Užovky bych nepodezíral, možná tak maximálně africké vejcožrouty, ale ti baští vejce v celku. Pohlídal bych si, kdo se mi tak může do hnízda dostat a kdy. Pokud je to přes den, bude na vině nějaká slípka, jak píše JardaPecival, spíše náhodou, ono, jak se jednou naučí, že vejce je mňamka, tak je naklovaná nenechají. Může se stát, že při slabé skořápce vejce napraskne po došlapu slepice, když je skořápka slabší a je udusaná podestýlka v hnízdě, nebo v místě snesení úplně chybí. Pokud v noci, podezíral bych spíše toho potkana, ježka, nebo lasice.
výsledky jsou fajn a dobře se to počítá, že 😂
Pokud se nemýlím, jde to potom celkem rychle a padá to jak švestky
On je celý květen teplotně podprůměrný, a to nemálo. Když se mrknu na dlouhodobý výhled na CHMI, kde jsou k porovnání průměrné denní teploty a současné denní teploty, jsme místo na 13-14 °C na nějakých 9 °C. To je v denních teplotách celkem veliký rozdíl.
Tak líhnutí proběhlo úspěšně a osm kuřátek běhá v odchovně 😊 Ale musím se přiznat, že zpočátku jsem umělé kvočně moc nevěřil a chodil je kontrolovat co půl hoďky, abych je kdyžtak vzal domu. Protože venkovní počasí je vážně hodně chladné 😕 Včera rodinná oslava a funělo, pršelo, ale v pátek u nás padaly i kroupy😲
No, tak to nedává smysl, přivodit si novokainový pocit bez efektu na zuby 😀
ten amarylis je luxusní 👍
kometa:Jaké poučení? Dělala jsem to pořád stejně.
Takže kopřivami proti bolesti zubů? 😲😄
Poučení pro příště 😉
To sice ano, ale jak píšu přechroupaná píce a šťáva z ní a moje sliny tu trošku kyselinky, obsažené v trichomech zneutralizovat. A o kůži jsem nic nepsal, pokud vím 😉
To ano, ale pálení je způsobeno kombinací podráždění trichomem a kyselinou mravenčí v trichomu obsaženou. Po ovadnutí trichom nepodráždí a dráždění kys. mravenčí je tedy výrazně oslabeno, přidám-li k tomu váhu rozmělněné píce a slin, neměla by být v ústech/tlamě/zobáku vlastně vůbec znát, ne?
Já si vždycky myslel, že ten princip je taký, že po ovadnutí ztratí trichomy na křehkosti a pak právě nepraskají 🤔
Jj, zrzavci si ale informace vyhledává od začátku a ano občas se ptá též na věci dávno probírané a doptává se dle svých souvislostí a možností. S tím nemám problém😉 A máte pravdu, buďme k sobě vlídní, i já se budu snažit být vlídnější 😉
Část anonymů tady dělá jen bordel, to je pravda, ale že bych byl pro úplný zákaz, říci nemohu. Spousta lidí tu hledá informace a později se třeba rozhodne registrovat, takoví mají mít možnost se zeptat v diskuzi. Ověření emailem mi nezní špatně