Odpověď na příspěvek uživatele assil z 10.10.2025, 16:40:31
Já bych jen podotkl, že zdrobnělý wyandotky jsou zhruba dvakrát tak velký, než sebritky. Já měl s dvorkovým mixem zdrobnělou paduánku, která též nedosahovala kila a její jediným štěstím v hejnu bylo, že byla líhnutá v mixu vajec a “sestry” z líhně ji celkem efektivně hájily.
Můj příspěvek není o stačilo. Nikdy jsem komouše nevolil ani ty bývalé, na rozdíl od většiny z vás. Píšu o sdílení lží a o tom že třeba vám to nevadí. Stejně jako bugyra píše o strachu z většího zadlužení státu, strachu vyvolaném propagandou režimu který zadlužil tenhle stát tak jako to nikdo v historii nedokázal a to ne pro občany téhle země ale pro tunel Ukrajina. Ale to je v poho…to je ta správná strana.
Pokud někdo zadlužil tenhle stát rekordně a zbytečně, byl to guru Andrej, kterýho jsme si pro velký úspěch zvolili znova. Andrej roztočil takovou inflaci, že jsme mrkali zaplať bůh, že po něm přišel Fiala a spol. a ten průser zastavili a ukočírovali. Teď to bude ještě horší, protože je opojen mocí a další bezmozci z SPD a Motoristů ho v tom budou podporovat. A doplatíme na to my všichni a nejvíc vaše děti a vnoučata. Ukrajinci odvádějí víc, než platíme na pomoci, ale to by národ český musel umět počítat, že?
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 24.09.2025, 12:18:57
Jedním z cílů zoologických zahrad je udržení životaschopné populace v zajetí. Ta musí být doslova řízena, proto jsou vedeny plemenné knihy a fungují garanti chovu jednotlivých zvířat, kteří hlídají, aby nedocházelo k přílišné příbuzenské plemenitbě, proto musí zoo přistoupit k různým alternativám. Pražský Richard taky žije ve skupině samců, protože už je ho v populaci hodně.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 12.07.2025, 16:11:44
Neříkám, že se stát nemůže, ale je to velmi nepravděpodobné. Dravci si mnohdy neodnesou ani holuba, natož slepici. Kuna obvykle zadáví, maximálně ukouše hlavu, potkani, ježci a podobně jen ohlodají a psi jen zadáví, liška si odnese, zpravidla pro mladé, ale neobával bych se odhadovat, že i ráda spořádá v klidu od psů, koček, lidí atp. Člověk si odnese vždy. Nevím, co u vás hrozí nejvíce, ale vychází mi z toho, že to byla liška nebo člověk. Nebo slepice přeběhla přes plot někam pryč a nebylo jí umožněn návrat
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 30.06.2025, 06:40:34
Bydlíme hned u silnice, hlavní přes ves. Kočky jsme pořídili, protože by jinak koťata skončila v sudu 😕 tak dostaly šanci, ale silnice není dobré kočičí hřiště 😟
Ne vše červené v trusu je krev. Ta se velmi často v trusu jeví jako velmi tmavé, až černé skvrny, protože ve střevě dochází k jejímu natrávení a degradaci, vlastně jasně červená bývá jen, pokud se do střeva dostane blízko jeho konce, nebo velkém množství. Takovéto “krvavé” chuchvalce v trusu bývají nestrávené zbytky krmiva, nedostala krůťata rajče, či červenou papriku? Na ty bych to šacoval asi nejspíš.
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 27.05.2025, 07:26:29
My jsme si kočky pořídili vlastně náhodou, soused chtěl utopit koťata, tak jsme si je vzali, ale jsme hned u hlavní silnice a provoz je stále silnější. Naše Zany drží už dvanáct let a dlouhá léta jsme si mysleli, že je to tím, že silnici nepřekračuje, ale z omylu nás vyvedla sousedka, když říkala, že k ní chodí až do obýváku 😄
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 26.05.2025, 19:26:06
Já bydlím u silnice a za těch 13 let, co tam jsme s kočkama, jsme zakopali už asi 9 koček, skoro všechny byly do dvou let věku, jen jedna 8 a poslední, co nám zbyla 12 let.