…to je nádhera…👍
…to je nádhera…👍
..ja vím, kdesi už jste to uváděla na pravou míru…prostě vaše fotky🙂
..ja vám vždycky jenom kliknu, ale napsat už to musím..ty všechny vaše fotky jsou opravdu neskutečně krásné, umi vystihnout ten pravý jedinečný moment…fakt klobouk dolů…
..fotky opravdu krásné..
💐
..no ale já zrovna teď s motylem figuranta nepotřebuju…to jsme si už pořešili na ZMPO….já teď potrebuju specialky ohledně vyhledávání a rozlišování predmětů na ZMMP
….to ano, máme vlastního a ještě dojížděli dva figuranti..no a jinak jezdí lidi od nás třeba na Braník za figurantem..
..tenfigurant to plně chápu…jak to myslíte s tím jezděnim do Jinonic?
…a kam tady do Prahy na obrany prosim, smim-li se optat….kdybych byla s autem, tak dojedu, ale jsem bohužel vázaná na vlaky a MHD…na druhou stranu kdyby kdokoli dojel na trénink, pohonné hmoty hradim samozřejmě....
..anebo tak🙂
..už jsem Vvám to psala jinde,škoda, že nejste bliž ku Praze, take bych si u vás zamluvila s radostí lekci….
..škoda, že nebydlite blíž ku Praze…
..miluju koláč z rebarbory…to věřím, že jsi nepotěšena…
….máme pod domem vinárnicku malou útulnou, kde se de facto scházíme ustálené partě takřka denně…když jsem postupně přecházela z vina na kafe bylo diveni, trocha řeči, ale dnes už nikdo neřeší, že už jenom kafuju…
…já mám takhle odpor respective nechutná mi pivo, tvrdé, kokteily a časem i červené vino …dávala jsem si sem tam suché bile a výjimečně sekt….před cca čtyřmi třemi roky částečně i tohle, takže teď se napiju opravdu max jednou za měsíc, dva, tři ….navíc mám po druhé sklenice zaklopku….ale vše bez mého přičinění....
…u nás na chalupě rodina řídících, upijel se starý pán řídící i jeden z jeho synů, rovněž učitel, druhý abstinent…syn alkoholik má syna a dceru, oba abstinenti, oba vystudovali vysokou, dcwra je dětska lékařka, syn ma ČVUT a práva …oba už mají svoje děti, tak snad….oba páni alkoholici velmi inteligentní a všestranně nadani a šikovní i na ruce, pracovití….starého pana jsem nezažila- jen z vyprávění, ale syn alkoholik sousedi s námi dodnes, mojí mámě vždy pomůže, když ho poprosi a není tedy opilej a on je mimochodem tak moc chytrej a sečtelej, že i opilý byl schopnej dobře odpovídat když šel v televizi jakákoli vědomostní soutěž….je to prostě tragédie
..koukám 🙂ale faktem je, že co jsem byla na stopach a někým, tak se převážně krmí dost, čtvrtky kuřat a různé masové kapsičky jsou běžné ….to za nás tehdy fakt nebylo…no já jsem limitovaná velikostí psa a krmim zatím tím salámem neb Keliš neřeší vo tam je ale kolik toho pro něj kápne..
…no je to tak, ale tak zatim mravence na stopach nemá, tak budu chodit dokavaď to půjde a pak začnu s těma krabičķama, už je mám doma….dneska na stopach ale ptáci, tak jsem jen s hrůzou trnula aby mi nevyzobali co jsem hezky nakladla…naštěstí se drželi zpovzdálí🙂
..souhlasím…ono taky kolik bylo tehdy těch exotů….dneska na cvičacich začínají pomalu převažovat, tedy v kurzech převážně..když to vezmu u nás, tak závodí i vrcholově a zkouškuji boxer, dobrman, RTW, howavarti, maliny, ovčoun, buldog a náš Keliš
…diky, ale už se to hodně zlepšilo….ale já vůbec nevzpomínám špatně, jenom to prostě bylo jiné….já vždycky cvičila na kokina a za míček….člověk musel hodně koukat, ležela jsem v časopisech a dostupných knízkach…kdyz jsem bebyla se psem na place, koukala jsem jak cvičí ostatni…před vlastním psem jsem chodila na cvičák s půjčování velký knírač, doga a nakonec fena sousedky znakatá NO, s tou jsem dělala i úplně první zkoušku….pravdou je, že jsem se dostala do oarty, která zezdila trénovat i na cizí cvičáky, na stopy, na figuranty a pak na závody a zkoušky….jezdila jsem na tábory kde se na konci zkouškovalo, pravda člověk se z toho týden se psem vzpamatovával…tehdy byla disciplina, nediskutovalo se…dneska když vidím ty kurzy, tak je mi smutno, nic neumi a dovolí si ledacos…my za to obihali cvičák, dřepovali…prostě když člověk chtěl naučit se naučil se….jenom třeba ty stopy jako dnes se prostě nevedly a já je fakt nesnášel….mám štěstí na cvičák, ktery vzali do rukou mladí, cvičí se tu i vrcholově, vezmou člověka na stopy, vše vysvětlí, pomůžou, podporují v závodech a zkouškách jak se dá…já vzhledem k tomu, že jsem kopyto a ne moc bystrá, velice přivítala, že jsem si mohla zaplatit individuální tréninky…chodím i na jiný cvičák, kde mám trenéku, tam jsem už spolkla kolik slz,xale posunuje nás to dopředu …