..jinak si teď moc chválila kamarádka ze cvičaku stopařsky seminář v Krkonoších s Petráčkem…jela už podruhé a že prý bomba…
..jinak si teď moc chválila kamarádka ze cvičaku stopařsky seminář v Krkonoších s Petráčkem…jela už podruhé a že prý bomba…
..no já si totiž nepamatuju lomy a tohle mi pomáhá…a co to znamená “naučil se ignorovat pachy cestou”
..moc držím palce aby to dopadlo Ginušce dobře…
Diky moc, pak poreferuju
..zkusím pohledat a skouknout…no vzhledem k věku psa a tomu, že teď teprva začínáme budu ráda, když se dohrabeme vůbec k nějaké zkoušce…
🌻to vůbec nevadí, ještě jednou diky
..diky moc, jste zlatá…
…no optala jsem se Ph, zatím co mi poradila, vždy vyšlo…když já bych potřebovala aby už právě na té stopě označoval a já ho jenom odměňovala, prostě abych ho tohle naučila odděleně odpráce na stopě, ale diky za nápad…
Zdravím a mám velikou prosbu, jak naučit označovat předměty, myslím, že doba pokročila a ráda bych začala dávat na stopu předměty. Vím, že nácvik doma, napadla mně řada předmětů a navádění rukou ke každému dát povel lehni a odměnit?
..řekla bych, že je to spíš povislá stará kůže….
..já už jsem dlouho ve fázi, hlavně že funguje a vhodně oblečeno neodpuzuje…
..to věřím, hlavně prohledávat tvoje psy a toho mého zakrslíka je opravdu rozdíl, ale co dávám tu Simparicu, tak jsme de facto klíšťat prosti…
..dávám už roky Simparicu a letos jedno mrtvé klíště v chlupech na hlavě, na to, co vymete při své výšce je to neskutečné…
..tak já to mám jak váš taťka…jednu sklenku na nealko a vodu, jeden hrnek s kočkou,který jsem si pořidila,když mi dopadlo dobře lékařské vyšetření a piju z něj kafe i čaj…no a když jedu na nějakou akci,tak mam od dcery větší termohrnek s fotkou Keliše…a na chalupě mám trvale jeden hrnek na kávu a čaj zakoupený před lety z nějaké chráněné dílny v Třeboni s motivem čiči, ale je to tím, že jednak mam doma málo místa a neshromažduju a jednak když si nějakou věc oblibim, tak nerada jinou a užívám ji de facto do jejího zničení….
..stejně jste super jak v pohodě a s radostí zvládáte….🌻
.
..včerejší Pobrdská výstava drobného zvířectva,byl to krásný zážitek, ale zároveň procvičení mé pevné vůle…postupně jsem se se slzou v oku ubránila minikozičce, králíkov a morčatů ….ale práce to dalo a ještě dnes mám slzu v oku…pan krocan byl pan úžasňák..
..tak byly tam horší i lepší chvilky, ale celkově pobavil…prý se to lidem moc líbilo…mně tam také,musela jsem se velmi ovládat abych si neodvezla minikozičku,králíka a morče a moc se mi tam líbil ochočeny krocan, kterého jsem si mohla pomazlit, toho jsem tedy domů nechtěla…moc se mi tam líbilo, ale velký nápor na mou pevnou vůli nepořizovat si další zvíře
..aport trochu jinak..příspěvek pro dětské obecenstvo na zítřejší Podbrdské výstavě drobného zvířectva….
..na tuto sobotu je Keliš pozván na Podbrdskou výstavu drobného zvířectva, by tam pobavil ve dvou výstupech návštěvníky…jeden z nápadů mimo jiné je, že vyzveme nějaké dítko aby si obléklo rukáv a po oběhnuti maket psem, bude ono dítko následně v maketě vyštěkáno…nedalo mi to a včera jsme si to zkusili nanečisto na cvičáku a ač jsme to trénovali a absolvovali ve zkoušce před více jak rokem, Keliš nezapomněl a tím pádem mně velmi mile překvapil…